Ο Άγγελος Πουλής πηδάει πολύ και ασταμάτητα

Ο Άγγελος Πουλής πηδάει πολύ και ασταμάτητα Facebook Twitter
0

Ο Άγγελος Πουλής θωρείται από τους πρωτοπόρους του παρκούρ στην Ελλάδα και είναι ο πρώτος που δημιούργησε την πρώτη επίσημη ομάδα του αθλήματος (ΝSA) στη χώρα μας το 2007. Οι ταράτσες, τα παγκάκια και οι δρόμοι έχουν μια άλλη διάσταση για τον Άγγελο και αποτελούν τα βασικά σημεία της καθημερινότητάς του. Η ζωή του είναι γεμάτη από βήματα που όσο πιο γρήγορα τα κάνει τόσο περισσότερο θα εξελιχθεί και θα κυνηγήσει τα όνειρά του. Ένα από αυτά είναι η υποκριτική, για αυτό το επόμενο άλμα του θα είναι προς το Hollywood. Και αν δεν τα καταφέρει; Αυτό που μετράει είναι το ταξίδι που ζεις προς τον στόχο, οι εμπειρίες και ό,τι άλλο μπορεί να βγει από εκεί, θα είναι μια μικρή τέλεια που ακολουθεί μαζί με όλες τις προηγούμενες, για τον τελικό στόχο.

Δείτε τη συνέχεια στο ΓΚΡΕΚΑ.

Urban Culture
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Honey Nest: Στον concept παιδότοπο της Νέας Σμύρνης μικροί και μεγάλοι περνούν εξίσου καλά

Living / Honey Nest: Στον concept παιδότοπο της Νέας Σμύρνης μικροί και μεγάλοι περνούν εξίσου καλά

Η Μαντώ, η Δανάη και ο Αλέξης έφτιαξαν έναν χώρο όπου πρωταγωνιστούν τα ξύλινα παιχνίδια και τα παστέλ χρώματα, διαθέτει μαγαζί και μικρό μπαρ και οι κάτοικοι της γειτονιάς κάνουν φιλίες.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Τι γυρεύει μια Γιαπωνέζα ποδοσφαιρίστρια στην Αθήνα;

Living / Τι γυρεύει μια Γιαπωνέζα ποδοσφαιρίστρια στην Αθήνα;

Η Νανάκο Κομπαγιάσι μεγάλωσε σε μια επαρχία της Ιαπωνίας, έπαιξε ποδόσφαιρο στο πιο υψηλό επίπεδο, τα παράτησε, αφοσιώθηκε στη δουλειά της, αλλά αποφάσισε να επιστρέψει, στην Ευρώπη αυτήν τη φορά. Και η ζωή την έβγαλε στο Περιστέρι.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
Το HR του 2026: Όπου το AI και ο άνθρωπος συνεργάζονται

Living / Το HR του 2026: Όπου το AI και ο άνθρωπος συνεργάζονται

Η τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι πια εργαλείο. Το 2026, στο HR γίνεται στρατηγικός παίκτης. Όχι για να αντικαταστήσει τον άνθρωπο, αλλά για να αλλάξει ριζικά το πώς οι οργανισμοί παίρνουν αποφάσεις γι’ αυτόν.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ
Αντιμετωπίζοντας τους εφιάλτες μας

Living / Αντιμετωπίζοντας τους εφιάλτες μας

Ένα νέο βιβλίο καταγράφει την εξέλιξη της επιστήμης των ονείρων τον τελευταίο αιώνα, διαβεβαιώνοντάς μας ότι παρότι οι εφιάλτες μάς επηρεάζουν σε συναισθηματικό επίπεδο, δεν χρειάζεται να υποφέρουμε από αυτούς για πάντα.
THE LIFO TEAM