Μόλις 45 κιλά είχε μείνει ο Λεμπιδάκης-Έκλαιγε με λυγμούς

Μόλις 45 κιλά είχε μείνει ο Λεμπιδάκης-Έκλαιγε με λυγμούς Facebook Twitter
0

Αποστεωμένος και καταβεβλημένος βρέθηκε από την αστυνομία ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης, μετά την επιχείρηση στο κρησφύγετο των απαγωγέων που τον κρατούσαν όμηρο επί έξι μήνες έξω από το Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο Λεμπιδάκης βρισκόταν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο και στον πάνω όροφο της μάντρας βρισκόταν ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο οποίος βρισκόταν  στο κρεβάτι και δεμένος από το ένα πόδι.

Όπως ανέφερε το neakriti.gr, ο γιος του Μιχάλη Λεμπιδάκη και ο αδερφός τού επιχειρηματία είπαν ότι ο άνθρωπός τους βρίσκεται σε ασφαλές σημείο, ωστόσο είναι αρκετά καταπονημένος και σαφώς αδυνατισμένος, έχοντας φθάσει τα 45 κιλά. Σημειώνουν πάντως ότι  διατηρεί απόλυτη διαύγεια.

Ο ίδιος μάλιστα ο επιχειρηματίας φέρεται να είπε στους με λυγμούς στους αστυνομικούς, «Σας ευχαριστώ. Δεν το πιστεύω πώς με σώσατε». Αμέσως μετά την επιχείρηση μεταφέρθηκε στην σχολή αστυφυλάκων Ρεθύμνου, όπου εξετάστηκε από γιατρούς και έδωσε την πρώτη κατάθεσή του στους αστυνομικούς.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM
Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM