ΕΜΥ: Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Καταιγίδες, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι

ΕΜΥ: Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Καταιγίδες, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Για αλλαγή του σκηνικού του καιρού που πλέον θα θυμίζει έντονα Φθινόπωρο έκανε λόγο στη σημερινή της πρόγνωση η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προβλέποντας τοπικές βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Πριν από λίγη ώρα, μάλιστα, εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, όπου και εκτιμά ότι θα υπάρξει σημαντική μεταβολή του καιρού από τη δυτική - βορειοδυτική Ελλάδα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν :

1. Τη νύχτα της Κυριακής (24-9-17) το βόρειο Ιόνιο (κυρίως η Κέρκυρα) και πιθανόν οι παραθαλάσσιες περιοχές της ηπείρου.

2. Αύριο Δευτέρα (25-9-17)

Το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία και πιθανόν πρόσκαιρα το μεσημέρι η δυτική Πελοπόννησος και η δυτική Στερεά ενώ προς το βράδυ η κεντρική Μακεδονία (κυρίως οι δυτικές περιοχές) και η Θεσσαλία.

3. Την Τρίτη (26-9-17)

Κατά διαστήματα πρόσκαιρα η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, οι Σποράδες και η βόρεια Εύβοια. Πιθανόν, μάλιστα, να προστεθεί στις περιοχές αυτές η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική και η Πιερία) και η ανατολική Θεσσαλία. Σταδιακή εξασθένηση από τις βραδινές ώρες.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποσωληνώθηκε και αναρρώνει η 14χρονη από την Κεφαλονιά: Ζήτησε να αγκαλιάσει γιατρούς και νοσηλευτές

Ελλάδα / Αποσωληνώθηκε και αναρρώνει η 14χρονη από την Κεφαλονιά: Ζήτησε να αγκαλιάσει γιατρούς και νοσηλευτές

Εντεροϊός είχε προκαλέσει παράλυση στην έφηβη που είχε διακομισθεί εσπευσμένα αρχικά στο Καραμανδάνειο και κατόπιν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου από την Κεφαλονιά
LIFO NEWSROOM
Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Πολιτισμός / Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Στον Ναό Αγίου Γεωργίου Πραστειάς καταστράφηκε μεγάλο μέρος του εργοταξιακού εξοπλισμού στον προαύλιο χώρο, ενώ στο Κάστρο Βολισσού, ζημιές σημειώθηκαν στις υποδομές ανάδειξης 
LIFO NEWSROOM