Συνελήφθη 24χρονος για 16 εμπρησμούς στην Αθήνα

Συνελήφθη 24χρονος για 16 εμπρησμούς στην Αθήνα Facebook Twitter
Giorgos Zachos/SOOC
0

Έπειτα από παρακολούθηση αρκετών ημερών συνελήφθη ένας 24χρόνος ο οποίος φέρεται ως υπαίτιος για την πρόκληση συνολικά 16 πυρκαγιών στο νομό της Αττικής.

Ο 24χρονος κατηγορείται για πυρκαγιές αγροτοδασικές εκτάσεις και οικόπεδα στην Πεντέλη, την Ανθούσα και τον Γέρακα, τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

«Μετά από ενδελεχή έρευνα της Δίωξης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε) εκδόθηκε σήμερα 05/08/2017 από τον 23o Τακτικό Ανακριτή Αθηνών ένταλμα σύλληψης για τον ημεδαπό Μ.Ε. του Ι. ηλικίας 24 ετών. Ο προαναφερόμενος φέρεται ως υπαίτιος πρόκλησης δεκαέξι πυρκαγιών από πρόθεση σε αγροτοδασικές εκτάσεις και οικοπεδικούς χώρους, στις περιοχές Πεντέλη, Ανθούσα και Γέρακα το χρονικό διάστημα από 14/03/2017 έως 01/08/2017. Ο προαναφερόμενος συνελήφθη και θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τι εκτιμά καθηγητής Χημείας - Συστάσεις για τη χρήση κλιματιστικών από πνευμονολόγο

Πού μπορεί να οφείλεται η οσμή εάν αποκλειστεί η διαρροή αερίου; - Οι συστάσεις της γιατρού Σ. Τσικρικά για τη χρήση κλιματιστικών και η εκτίμηση του καθηγητή Μ. Χάλαρη για το τι μπορεί να συμβαίνει
THE LIFO TEAM