Ηράκλειο: Υπέκυψε 30χρονος που βρέθηκε βαριά τραυματισμένος σε δρόμο

Ηράκλειο: Υπέκυψε 30χρονος που βρέθηκε βαριά τραυματισμένος σε δρόμο Facebook Twitter
0

Υπέκυψε ένας 30χρονος άνδρας που βρέθηκε το πρωί βαριά τραυματισμένος σε παράδρομο στην περιοχή της Σταλίδας, ενώ δίπλα του εντοπίστηκε η δίκυκλη μηχανή του. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από περαστικούς σήμερα στις 7 το πρωί, οι οποίοι ειδοποίησαν τις αρχές και το ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η αστυνομία διενεργεί έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 30χρονος έχασε τη ζωή του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM