Νέες επιθέσεις σε διμοιρίες των ΜΑΤ στα Εξάρχεια

Νέες επιθέσεις σε διμοιρίες των ΜΑΤ στα Εξάρχεια Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (Menelaos Myrillas / SOOC)
0

Την Παρασκευή το βράδυ και τα ξημερώματα του Σαββάτου, άγνωστοι εξαπέλυσαν δύο επιθέσεις σε διμοιρίες των ΜΑΤ, στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Πιο συγκεκριμένα, στις 23.15, ομάδα ατόμων επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ και πέτρες σε διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στη συμβολή της οδού Τοσίτσα με την Πατησίων, ενώ στις 00:20 έγινε άλλη επίθεση, σε διμοιρία που βρισκόταν στη Χαριλάου Τρικούπη.

Από τις επιθέσεις δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ προσήχθησαν δύο άτομα, τα οποία αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Ελλάδα / Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Εν αναμονή της αυριανής πανελλαδικής σύσκεψης όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες κυβερνητικές εξαγγελίες και θα ληφθούν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων
THE LIFO TEAM