Αναστέλλονται δρομολόγια τρένων λόγω κακοκαιρίας

Αναστέλλονται δρομολόγια τρένων λόγω κακοκαιρίας Facebook Twitter
ΑΠΕ ΜΠΕ/STR
0

Σε μείωση των δρομολογίων των τρένων για σήμερα και αύριο στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα και των συρμών του Προαστιακού Σιδηρόδρομου στο τμήμα Θεσσαλονίκη - Λάρισα - Θεσσαλονίκη προχωρά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω των σφοδρών χιονοπτώσεων και των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στη σιδηροδρομική υποδομή στο τμήμα μεταξύ Λαμίας και Θεσσαλονίκης.

 

Αναλυτικά οι αριθμοί των αμαξοστοιχιών που τα δρομολόγια τους θα ανασταλούν είναι οι εξής:

Για σήμερα στο τμήμα Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών

58, 60, 600, 59, 61, 601 και 885

Για αύριο Πέμπτη στο τμήμα Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 50, 51, 56, 55, 60 και 61

Επίσης, τα δρομολόγια στις αμαξοστοιχίες του Προαστιακού Σιδηρόδρομου στο τμήμα Λάρισα - Θεσσαλονίκη - Λάρισα 1592, 1593, 1594, 1595, 2592, 2591, 2598 και 2597.

 

Για αύριο στο τμήμα μεταξύ Λάρισας - Καλαμπάκας - Παλαιοφάρσαλου - Λάρισας αναστέλλονται όλα τα δρομολόγια.

 

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511.

Με ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού για την ταλαιπωρία που θα υποστεί, "χωρίς να ευθύνεται η ίδια". "Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ κάνει μόνο χρήση της σιδηροδρομικής υποδομής ενώ η εύρυθμη λειτουργία της (υποδομής) είναι αρμοδιότητα και ευθύνη άλλου φορέα. Το σύνολο του προσωπικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι σε επιφυλακή εδώ και μέρες και οι άδειες του προσωπικού της έχουν ανασταλεί" καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM