Υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της υποδόσης

Υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της υποδόσης Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

Οι συναρμόδιες κοινοβουλευτικές Επιτροπές έκαναν δεκτό κατά πλειοψηφία το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της υποδόσης των 2.8 δισ. ευρώ.

Τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ψήφισαν υπέρ, με σύσσωμη την αντιπολίτευση (ΝΔ, Χρυσή Αυγή, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ποτάμι, ΚΚΕ και Ένωση Κεντρώων) να καταψηφίζει το πολυνομοσχέδιο. 

Οι εκπρόσωποι όλων των κομμάτων στηλίτευσαν την νομοθετική πρακτική της κυβέρνησης, αποδίδοντας την επείγουσα διαδικασία σε δική της ολιγωρία.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Κάτι λίγους μήνες άργησαν αλλά τελικά τα υπέγραψαν όλα. Συνεπής στην ιδεολογία τους, ψήφισαν να δοθούν νερό, ρεύμα τα πάντα όλα στους ιδιώτες. Αλλά κέρδισε η Αριστερά, μην ψαρώνετε σύντροφοι. Σας θέλουμε στους δρόμους να χτυπάτε παλαμάκια.