Τεράστιες οι καταστροφές από την πυρκαγιά στο Λασίθι

Τεράστιες οι καταστροφές από την πυρκαγιά στο Λασίθι Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

Τεράστιες καταστροφές έχει προκαλέσει η πυρκαγιά στο Σελάκανο της Ιεράπετρας Λασιθίου, αφού σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχουν αποτεφρωθεί χιλιάδες στρέμματα δασικής και καλλιεργήσιμης έκτασης.

 

Αν και η φωτιά βρίσκεται σε ύφεση και δεν υπάρχει μεγάλο ενεργό μέτωπο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις -επίγειες και εναέριες- συνεχίζουν τη μάχη τους καθώς σημειώνονται αναζωπυρώσεις. Έτσι, και σήμερα το πρωί λόγω των αναζωπυρώσεων γίνονται ρίψεις νερού από δύο ελικόπτερα, ενώ το σύνολο των ομάδων πυρόσβεσης παραμένει στην περιοχή επιχειρώντας να θέσει υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά.

 

Στο μεταξύ, όπως έγινε σήμερα γνωστό, το απόγευμα της Τρίτης, κλιμάκιο 6 ατόμων με επικεφαλής τον περιφερειακό διοικητή των πυροσβεστικών δυνάμεων Κρήτης, Γιάννη Μαραγκάκη, κινδύνευσε να καεί καθώς εγκλωβίστηκε σε πύρινο μέτωπο.

 
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι κρίθηκαν οι επτά κατηγορούμενοι για τις παράνομες επιδοτήσεις σε περιοχές του Γράμμου

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι κρίθηκαν οι επτά κατηγορούμενοι για τις παράνομες επιδοτήσεις σε περιοχές του Γράμμου

Το δικαστήριο απέρριψε τον ισχυρισμό ορισμένων κατηγορουμένων ότι θα έπρεπε να εξαλειφθεί το αξιόποινο της πράξης τους λόγω επιστροφής των χρηματικών ποσών
LIFO NEWSROOM