Δικαίωση για τους εργαζομένους της Πυρσός Security

Δικαίωση για τους εργαζομένους της Πυρσός Security Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
1

To Πρωτοδικείο της Αθήνας δικαίωσε τους εργαζομένους της εταιρείας Πυρσός Security, επιδικάζοντας την είσπραξη των οφειλομένων ποσών, δεδουλευμένων αποδοχών και αποζημιώσεων καταγγελίας.

Το δικαστήριο διέταξε τη μη μεταβολή περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας ακόμα και εις χείρας τρίτων.

Σύμφωνα με την απόφαση που είναι άμεσα εκτελεστή, ανοίγει ο δρόμος της αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας , η οποία αιφνιδιαστικά και απροειδοποίητα άφησε στο δρόμο εκατοντάδες απλήρωτους εργαζόμενους.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Ελλάδα / Πλεύρης: Η Ελλάδα εξετάζει κέντρα επιστροφής μεταναστών «κατά προτίμηση στην Αφρική»

«Δεν μιλάμε θεωρητικά πια, μιλάμε πρακτικά», είπε ο Θάνος Πλεύρης, ανακοινώνοντας ότι η Ελλάδα και άλλες τέσσερις χώρες της ΕΕ προχωρούν στη συγκρότηση των λεγόμενων return hubs
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια