Τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ του κόσμου live αποκλειστικά στο LIFO.gr

Τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ του κόσμου live αποκλειστικά στο LIFO.gr Facebook Twitter
Ένα ηχητικό και οπτικό ταξίδι από τη Barcelona της Ισπανίας στο Manchester, Tennessee (Η.Π.Α.) Roskilde (Δανία), το Chicago (ΗΠΑ), τη Isle of Wight (Ηνωμένο Βασίλειο) και το Austin, Texas (ΗΠΑ).
0

Για τους φαν της μουσικής το lifo.gr εξασφάλισε αποκλειστικά τις αγαπημένες τους συναυλίες από οπουδήποτε και από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή θέλουν, live! Έξι από τα καλύτερα φεστιβάλ του κόσμου θα μεταδοθούν ζωντανά αυτό το καλοκαίρι στο lifo.gr μέσω του Red Bull TV.

Primavera Sound (Ισπανία), Bonnaroo, Lollapalooza και Austin City Limits Music Festival(Η.Π.Α.), Roskilde (Δανία) και Bestival (Ηνωμένο Βασίλειο) είναι τα φεστιβάλ που θα μεταδοθούν στο Red Bull TV από τον Ιούνιο μέχρι τον Οκτώβριο για πάνω από 18 ημέρες ζωντανού προγράμματος.  

Οι θεατές θα βιώσουν την εμπειρία της ζωντανής κάλυψης σε υψηλή ποιότητα μετάδοσης, ενώ ταυτόχρονα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στιγμές από τα παρασκήνια χάρη στους οικοδεσπότες και την ομάδα των δημοσιογράφων που θα είναι παρόντες και στα έξι αυτά φεστιβάλ. Τα στιγμιότυπα εκτός σκηνής, η ατμόσφαιρα του πάρτι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου αποτελούν και αυτά μέρος της μετάδοσης του.

Από τις 2 έως τις 4 Ιουνίου, στις 20:00 ώρα Ελλάδος δείτε αποκλειστικά στο lifo.gr το Primavera Sound Festival, σε απευθείας μετάδοση από τη Βαρκελώνη με hosts τους Will Best και Johann Wald.

Με λίγα λόγια, πρόκειται για μία σειρά από παγκόσμια και διαφορετικά acts, ένα ηχητικό και οπτικό ταξίδι από τη Barcelona της Ισπανίας στο Manchester, Tennessee (Η.Π.Α.) Roskilde (Δανία), το Chicago (ΗΠΑ), τη Isle of Wight (Ηνωμένο Βασίλειο) και το Austin, Texas (ΗΠΑ).

ΕΡΧΕΤΑΙ: PRIMAVERA SOUND FESTIVAL, ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, ΙΣΠΑΝΙΑ

Το Primavera Sound φημίζεται για τον συνδυασμό των πλέον διαφορετικών acts, συγκεντρώνοντας την αφρόκρεμα της ανεξάρτητης σκηνής και τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες. Το ισπανικό φεστιβάλ καταφέρνει να παρουσιάσει ένα εκλεκτό μείγμα rock και pop όπως και ανεξάρτητης ηλεκτρονικής μουσικής και όλα αυτά χωρίς να καταφεύγει σε mainstream εμπορικά ονόματα. Με το πέρασμα του χρόνου, το ηχητικό DNA του Primavera Sound έχει καταφέρει να μετατρέψει ένα από τα καλύτερα urban μουσικά φεστιβάλ του κόσμου σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πολιτιστικό θεσμό.

Πάρτε μία πρώτη γεύση:

Website: www.primaverasound.com


Το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων του Primavera:


Πέμπτη 2 Ιουνίου

Channel 1

07:10 pm – Autumn Comets

08:00 pm – The James Hunter Six

09:10 pm – Cass Macombs

10:10 pm – Acoustic - Beach Slang

10:25 pm – Explosions in the Sky

11:40 pm – Destroyer/Suuns (highlights)

00:10 am – John Carpenter

Channel 2

07:01 pm – Mueran Humanos

08:45 pm – Destroyer

09:50 pm – Suuns

10:50 pm – The James Hunter Six (replay)

11:50 pm – Cass Macombs (replay)

00:55 am – Mbongwana Star

01:50 am – Thee Oh Sees

Παρασκευή 3 Ιουνίου

Channel 1

08:00 pm – Neil Michael Hagerty & the Howling Hex

08:55 pm – Titus Andronicus

10:00 pm – White Fence (Replay)

11:00 pm – Acoustic - Julien Baker

11:15 pm – Dinosaur Jr.

00:20 am – Ben Watt Band ft Bernard Butler + Selda ft Boom Pam (highlights)

01:00 am – Freddie Gibbs

02:00 am – Beach House

Channel 2

07:01 pm – INSPIRA

07:40 pm – Explosions in the Sky (Replay)

09:10 pm – Ben Watt Band ft Bernard Butler

10:05 pm – Explosions in the Sky / Thee Oh Sees (replay)

11:05 pm – Selda ft Boom Pam

00:15 am – Titus Andronicus (replay)

01:05 am – Tortoise

02:10 am – Kiasmos

Σάββατο 4 Ιουνίου

Channel 1

07:10 pm – Wild Nothing

08:05 pm – Beach House (replay)

09:10 pm – Richard Hawley

10:25 pm – Joanna Serrat/ The Chills (replay)

11:05 pm – Orchestra Baobab

01:15 am – Autolux (replay)

01:55 am – Ty Segall & the Muggers

Channel 2

07:01 pm – Joanna Serrat

07:45 pm – The Chills

08:30 pm – Dinosaur Jr. (replay)

10:40 pm – Freddie Gibbs (replay)

11:35 pm – Autolux

00:35 am – Richard Hawley (replay)

01:40 am – Moderat


Το πρόγραμμα του Season of Festivals:


Primavera Sound

Barcelona,Ισπανία

2-4 Ιουνίου

Bonnaroo

Manchester, ΗΠΑ

9-12 Ιουνίου

Roskilde Festival 

Roskilde, Δανία

29 Ιουνίου- 2 Ιουλίου

Lollapalooza

Chicago, ΗΠΑ

29-31 Ιουλίου

Bestival

Isle of Wight, Ηνωμένο Βασίλειο

8-11 Σεπτεμβρίου

Austin City Limits Music Festival  

Austin, ΗΠΑ

30  Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου

 

Το line-up από κάθε αναμετάδοση θα ανακοινώνεται λίγες μέρες πριν από κάθε φεστιβάλ γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι!

Η τηλεόραση όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Ή αλλιώς μια διαδικτυακή πλατφόρμα που σου προσφέρει τη μοναδική εμπειρία live προγραμμάτων, όπως το Red Bull Art of Motion στη Σαντορίνη, την κορυφαία freerunning πρόκληση που μας καθηλώνει κάθε φθινόπωρο, και on demand videos για κάθε sports, adventure, culture & lifestyle περιεχόμενο που σε συναρπάζει. Ντοκιμαντέρ, όπως το Hard Lovin’ Woman που εστιάζει στην παθιασμένη σχέση της πασίγνωστης ηθοποιού Juliette Lewis με τη μουσική, σειρές, βίντεο, εκπομπές αποτελούν τον συναρπαστικό κόσμο του Red Bull TV, το οποίο είναι διαθέσιμο μέσω του Red Bull TV app για Android, iOS και Windows smartphones, σε Apple TV και Samsung TV καθώς και μέσα από τα δωρεάν apps στα Amazon Fire TV, Kindle Fire, Nexus Player, και Xbox 360.

Ανακάλυψε περισσότερα εδώ:

www.redbull.tv & www.redbull.tv/festivals

Facebook: www.facebook.com/RedBullTV

Twitter: www.twitter.com/RedBullTV 

Instagram: www.instagram.com/redbulltv

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη που έγινε λαϊκό ορατόριο από τον Μίκη Θεοδωράκη

Συμφωνική Μουσική - Ιστορίες / Η ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη που έγινε λαϊκό ορατόριο από τον Μίκη Θεοδωράκη

Η Ματούλα Κουστένη διερευνά τη σχέση του ποιητή με τον συνθέτη, την αφετηρία της δημιουργίας του μεγάλου έργου «Άξιον Εστί» και την πορεία του μέχρι την πρώτη ηχογράφηση.
ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ
Κι όμως, πέρασε μισός αιώνας από την αυγή των Talking Heads

Βιβλίο / Κι όμως, πέρασε μισός αιώνας από την αυγή των Talking Heads

Τέτοιες μέρες πριν από πενήντα χρόνια, το γκρουπ έκανε το ντεμπούτο του στην σκηνή του θρυλικού κλαμπ CBGB στη Νέα Υόρκη, κι ένα νέο βιβλίο ακολουθεί την πορεία τους από τις πρώτες τους ημέρες μέχρι το είδος εκείνο της επιτυχίας που συνήθως έρχεται με τα δικά της προβλήματα
THE LIFO TEAM
Νανά Τράντου: «Οι συναυλίες δεν θα πεθάνουν ποτέ, είναι μια εμπειρία»

Μουσική / Νανά Τράντου: «Οι συναυλίες δεν θα πεθάνουν ποτέ, είναι μια εμπειρία»

Η artistic και managing director της High Priority Promotions, η μόνη γυναίκα με αυτήν τη θέση στην Ελλάδα, μιλά για τις συναυλίες, τη μουσική σήμερα, τις αλλαγές σε καλλιτέχνες και κοινό και το Memory Corner με τα ιδιαίτερα vintage ρούχα, την άλλη μεγάλη της αγάπη.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Q Lazzarus: Tο τραγικό στόρι του θρυλικού κομματιού «Goodbye Horses».

Μουσική / Q Lazzarus: Tο τραγικό στόρι του θρυλικού κομματιού «Goodbye Horses»

Για χρόνια η Q Lazzarus του «Goodbye Horses», μία από τις πιο αδικημένες ερμηνεύτριες στην ιστορία της ποπ μουσικής, παρέμενε μια μυστηριώδης φιγούρα, τώρα όμως ένα μουσικό ντοκιμαντέρ φωτίζει τη ζωή της.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Eddie Dark: «Γράφω μουσική επειδή έχω σιχαθεί τα πάντα»

Μουσική / Eddie Dark: «Γράφω μουσική επειδή έχω σιχαθεί τα πάντα»

Από μικρός ένιωθε αποσυνάγωγος. Πιστεύει ότι τα κόμικς είναι η μόνη μορφή τέχνης που είναι τελείως αφιλτράριστη και πιστεύει ότι η γενιά του θα μείνει στην ιστορία ως η γενιά που έχασε τα καλά πράγματα στο τσακ. Ο μουσικός Eddie Dark είναι ο Αθηναίος της εβδομάδας.
M. HULOT
Ερμής

Μουσική / Ermis: «Το τρέμολο του μπουζουκιού ήταν ο αγαπημένος μου ήχος από νιάνιαρο»

O περιζήτητος νέος συνθέτης που έχει συνεργαστεί με τον Good Job Nicky, τη Μαρίνα Σάττι, τη Χάρις Αλεξίου και τον Sidarta επαναπροσδιορίζει τον ήχο του μπουζουκιού και της κλασικής μουσικής με σεβασμό και τόλμη.
M. HULOT
Άξιζαν κάτι καλύτερο τα «100 Χρόνια Ελληνικής Δισκογραφίας»

Daily / Άξιζαν κάτι καλύτερο τα «100 Χρόνια Ελληνικής Δισκογραφίας»

Τα δώδεκα επεισόδια της ομώνυμης σειράς βρίσκονται στο Ertflix, η παρακολούθηση της σειράς όμως υπονομεύεται συχνά από την συμβατική και στεγνή προσέγγιση, και η στημένη παρουσία της Χάρις Αλεξίου στο ρόλο της παρουσιάστριας-αφηγήτριας δεν βοηθάει.  
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
«Πολυαγαπημένη μου Βίβιαν»: Στο φως η επιστολή που έγραψε ο Μάλκολμ ΜακΛάρεν στην Βίβιαν Γουέστγουντ λίγο πριν τον θάνατό του

Μουσική / Η επιστολή μεταμέλειας του Μάλκολμ ΜακΛάρεν προς τη Βίβιαν Γουέστγουντ, λίγο πριν τον θάνατό του

Τα αποκαλυπτήρια μιας επιστολής γεμάτης μετάνοια αλλά και πικρία, την οποία έγραψε –αλλά δεν έστειλε ποτέ– ο διαβόητος μάνατζερ των Sex Pistols προς την πρώην σύντροφο και συνοδοιπόρο του.
THE LIFO TEAM
APON: «Δεν είναι θέμα συγκυριών, είναι θέμα αξίας το αν θα ξεχωρίσεις μέσα στο χάος της σημερινής μουσικής»

Μουσική / APON: «Όταν πήγα να δειγματίσω τα πρώτα μου τραγούδια, γελάγανε»

Η πρωτοφανής επιτυχία ενός νεαρού τραγουδοποιού που με το πρώτο άλμπουμ του προκαλεί πανδαιμόνιο στο ραδιόφωνο και στις μουσικές πλατφόρμες, ενώνοντας μουσικά ένα ετερόκλητο κοινό κάθε ηλικίας.
M. HULOT
H βαθιά υπνωτική ενέργεια του DJ Nobu

Μουσική / H βαθιά υπνωτική ενέργεια του DJ Nobu

Κάθε σετ του είναι μια κατάδυση, μια αργή πτώση σε υποσυνείδητα μοτίβα, σε αχαρτογράφητους ήχους, σε σκοτεινούς διαδρόμους που παραπέμπουν περισσότερο σε τελετουργία παρά σε πάρτι. Ένας από τους σημαντικότερους DJ's της εποχής μας έρχεται στην Αθήνα για ένα βράδι.
ΦΩΦΗ ΤΣΕΣΜΕΛΗ
Χελμός

Μουσική / Χελμός: 30 στιγμές από το πιο «ψηλό» φεστιβάλ του καλοκαιριού

Στημένο στα 1.700 μέτρα, το 3ο Helmos Mountain Festival υποδέχτηκε μερικά από τα πιο αγαπημένα ονόματα της εγχώριας σκηνής, σε ένα τριήμερο που συνδύασε μουσική, φύση και κορυφές - κυριολεκτικά και μεταφορικά.
LIFO NEWSROOM