Με ένσταση αντισυνταγματικότητας από την Δημοκρατική Συμπαράταξη άρχισε η συζήτηση στη Ολομέλεια

Με ένσταση αντισυνταγματικότητας από την Δημοκρατική Συμπαράταξη άρχισε η συζήτηση στη Ολομέλεια Facebook Twitter
0

Με ένσταση αντισυνταγματικότητας που έχει εγείρει ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος , άνοιξε στην Ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση του νομοσχεδίου με επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων.

Η ένσταση απορρίφθηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία και θα ακολουθήσουν οι ομιλίες των εισηγητών των κομμάτων ενώ η συζήτηση θα συνεχιστεί μέχρι αργά το βράδυ.

Σήμερα αναμένεται να πάρουν το λόγο, ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης ενώ στις 7 το απόγευμα αναμένεται να πάρει το λόγο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου θα ολοκληρωθεί αύριο με την ψήφιση του ενώ θα προηγηθούν οι ομιλίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και των άλλων πολιτικών αρχηγών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM