Βερολίνο: Δεν συζητάμε κούρεμα του ελληνικού χρέους

Βερολίνο: Δεν συζητάμε κούρεμα του ελληνικού χρέους Facebook Twitter
0

Δεν είναι προς συζήτηση ένα κούρεμα χρέους για την Ελλάδα, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών μετά τη διαρροή από τα WikiLeaks της συζήτησης που είχαν στελέχη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) για μια τέτοια πιθανότητα.

«Ένα κούρεμα χρέους δεν είναι προς συζήτηση αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος Μάρτιν Γέγκερ σε τακτική συνέντευξη Τύπου.

Ο κ. Γέγκερ μετέφερε την αισιοδοξία Σόιμπλε ότι η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί και η συμφωνία θα κλείσει έως το Πάσχα, επισημαίνοντας ωστόσο ότι ακόμη υπάρχουν πολλές δυσκολίες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«North Evia Pass 2025»: Λήγει σήμερα η προθεσμία

Οικονομία / «North Evia Pass 2025»: Λήγει σήμερα η προθεσμία

Η δράση «North Evia Pass 2025», που υλοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά, διαθέτει συνολικό προϋπολογισμό 1 εκατομμύριο ευρώ και έχει ως στόχο την ενίσχυση της τουριστικής δραστηριότητας στις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας
LIFO NEWSROOM