ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Oι περιοχές που πήραν πρωτιές οι υποψήφιοι της Ν.Δ.

Oι περιοχές που πήραν πρωτιές οι υποψήφιοι της Ν.Δ. Facebook Twitter
SOOC
2

Στις λαϊκές γειτονιές είναι το δυνατό σημείο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όπως δείχνουν τα στοιχεία που δημοσιεύει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος για τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών στη Ν.Δ..

Συγκεκριμένα ο κ. Μεϊμαράκης ήρθε πρώτος στην Α’ Αθηνών, στην Αγία Βαρβάρα, στον Άγιο Δημήτριο, στο Αιγάλεω, στον Βύρωνα, στο Γαλάτσι, στη Δάφνη, στου Ζωγράφου, στην Ηλιούπολη, στο Ίλιον, στην Καισαριανή, στην Καλλιθέα, στη Μεταμόρφωση, στο Μοσχάτο-Ταύρος, στη Νέα Ιωνία, στο Περιστέρι, στην Πετρούπολη, στη Φιλαδέλφεια, στο Χαϊδάρι, στον Πειραιά, στο Κερατσίνι, στον Κορυδαλλό και στη Νίκαια.

Ο αντίπαλός του στο δεύτερο γύρο Κυριάκος Μητσοτάκης κυριάρχησε στην Αγία Παρασκευή, στους Αγίους Αναργύρους, στον Άλιμο, στο Μαρούσι, στα Βριλήσσια, στη Γλυφάδα, στο Ελληνικό-Αργυρούπολη, στο Ηράκλειο, στην Κηφισιά, στη Λυκόβρυση-Πεύκη, στη Νέα Σμύρνη, στο Π. Φάληρο, στου Παπάγου-Χολαργό, στη Φιλοθέη-Ψυχικό, στο Χαλάνδρι, στη Βάρη, στη Βούλα, στη Βουλιαγμένη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης συγκέντρωσε ποσοστά από 18% έως 20% σε δήμους όπως η Αγία Παρασκευή, το Αιγάλεω, οι Άγιοι Ανάργυροι, ο Άλιμος, το Μαρούσι, η Γλυφάδα, το Ηράκλειο, η Φιλαδέλφεια, τα Βριλήσσια, η Λυκόβρυση και το Π. Φάληρο, ενώ στην Α’ Αθηνών πήρε ποσοστό 15%. Από τα υψηλότερα ποσοστά έλαβε στο Αμύνταιο Φλώρινας με 23,8%, στο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος με 23,8% και στην Πύλο με 24,4%.

Ο κ. Τζιτζικώστας έπιασε ποσοστό 56,5% στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, 47,2% στο Δήμο Παύλου Μελά, 67% στο Δήμο Βόλβης, 31,9% στο Δήμο Θεσσαλονίκης, 41,7% στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου.

2

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM