Λεβέντης: Το Βερολίνο μου ζήτησε να στηρίξω την κυβέρνηση

Λεβέντης: Το Βερολίνο μου ζήτησε να στηρίξω την κυβέρνηση Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
1

Ο πρέσβης της Γερμανίας μου ζήτησε να στηρίξω την κυβέρνηση, αποκάλυψε το πρωί στο ΜΕΓΚΑ ο Βασίλης Λεβέντης, αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε χθες με τον κ. Σόοφ μετά από αίτημα του τελευταίου. Όπως είπε, του ζήτησε να τη στηρίξει με την ψήφο του, αν χρειαστεί.

Υπογράμμισε ότι ο Γερμανός πρέσβης είναι ανήσυχος ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει, ότι δεν θα υλοποιηθούν οι νόμοι που ψηφίζονται αλλά και ότι ένα 30% των πολιτών δεν πληρώνει φόρους γεγονός που καθιστά χαμένους όλους όσους πληρώνουν οι υπόλοιποι.

Ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι του απάντησε πως επί της ουσίας του ζητάει να πάει "στον τάφο μαζί με τον Τσίπρα".

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επιτέθηκε και στο «Ποτάμι» για τη στάση του στο σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών, λέγοντας ότι στην χθεσινή ψηφοφορία,  αρχικά το κόμμα του κ. Θεοδωράκη επιφυλάχθηκε και όταν διαπίστωσε ότι περνούσε με τις ψήφους των άλλων κομμάτων τελικά τάχθηκε υπέρ. "Είναι τυχοδιωκτισμός να μην έχεις άποψη", είπε.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM