Σε Λέρο και Χίο αύριο ο Τσίπρας

Σε Λέρο και Χίο αύριο ο Τσίπρας Facebook Twitter
Andrea Bonetti / PM Handout / SOOC
0

Την ευκαιρία να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (hotspots) της Λέρου και της Χίου θα έχει αύριο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα δύο νησιά, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα.

Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να φθάσει στη Χίο στις 14:00, ενώ λίγο αργότερα θα μεταβεί στη Λέρο. Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ: Έτσι όπως είναι, έχουμε δυσκολία να συμμετέχουμε

Ζήτησε οι ευρωατλαντικές σχέσεις να διατηρηθούν σε «λειτουργικό επίπεδο» και το Συμβούλιο Ειρήνης να επανέλθει στον αρχικό του προορισμό, την ειρήνευση στη Γάζα
THE LIFO TEAM