Στάση εργασίας και από την ΕΣΗΕΜΘ

Στάση εργασίας και από την ΕΣΗΕΜΘ Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Τετράωρη στάση εργασίας αποφάσισε από τις 12 το μεσημέρι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης στην ΕΡΤ3 (τηλεόραση και ραδιόφωνο), στους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και στα ανταποκριτικά γραφεία των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών στην περιοχή ευθύνης της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η κινητοποίηση εντάσσεται στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων του δημοσιογραφικού κλάδου για διατάξεις που περιλαμβάνει το σχέδιο νόμου για την αδειοδότηση τηλεοπτικών σταθμών, το οποίο προωθεί στη Βουλή για ψήφιση η κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί η μετάδοση της συνάντησης Τσίπρα-Ολάντ γινόταν από την ΕΡΤ-3 με δημοσιογράφους και αναμεταδιδόταν από την ΕΡΤ-1, καθώς οι δημοσιογράφοι του κρατικού καναλιού στην Αθήνα απεργούν σήμερα στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχει κηρύξει η ΕΣΗΕΑ. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν και οι δημοσιογράφοι στα ιδιωτικά κανάλια της Αθήνας.

Η μετάδοση της συνάντησης Τσίπρα-Ολάντ γίνεται πλέον από το κρατικό κανάλι χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

TV & Media / «The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη, με την επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες να έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου 2027
THE LIFO TEAM
Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

TV & Media / Γιώργος Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολη μέρα» - Οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» τον αποχαιρέτησαν

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού, που φέτος έχουν αναλάβει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τη δική του αποχώρηση, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο
THE LIFO TEAM