Αρχίζει και πάλι η δίκη της Χ.Α.

Αρχίζει και πάλι η δίκη της Χ.Α. Facebook Twitter
SOOC
0

Αρχίζει και πάλι σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής στην δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού με το δικαστήριο να εξετάζει αιτήματα και ενστάσεις που έχουν κατατεθεί.

Η δίκη θα συνεχιστεί στον Κορυδαλλό καθώς δεν είναι έτοιμος ακόμη ο χώρος του Εφετείου για τον οποίο είχε δεσμευτεί ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης μετά από αιτήματα της πολιτικής αγωγής.

Ως τώρα η πιο σημαντική απόφαση του δικαστηρίου είναι ότι η Πολιτική Αγωγή δεν δικαιούται να παρίσταται κατά της ηγεσίας του κόμματος αλλά και όσων εκ των κατηγορουμένων δικάζονται μόνο για την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης. Το θέμα τέθηκε από την υπεράσπιση των κατηγορουμένων βουλευτών και έγινε δεκτό από το δικαστήριο.

Αντιφασιστική συγκέντρωση, έχει προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού με αφορμή την επανέναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής. Την πραγματοποιούν η ΑΔΕΔΥ,ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Κίνηση Ενάντια στο Φασισμό και τη Ρατσιστική Απειλή(ΚΕΕΡΦΑ), ο δήμος Κορυδαλλού και άλλες αντιφασιστικές οργανώσεις.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλευρό των αγροτών η περιβαλλοντική οργάνωση «Καλλιστώ»

Ελλάδα / Στο πλευρό των αγροτών η περιβαλλοντική οργάνωση «Καλλιστώ»

Η «Καλλιστώ» καλεί την πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της και να στηρίξει ουσιαστικά την αναγέννηση της υπαίθρου, με πολιτικές που θα ενισχύουν τόσο τις τοπικές κοινωνίες όσο και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος
LIFO NEWSROOM
Νεκρό παιδί στη Ζάκυνθο: «Είδα τον πατέρα με αίματα, το σκυλί θα μας έτρωγε όλους», λέει ο πρόεδρος Αγίου Λέοντα

Ελλάδα / Νεκρό παιδί στη Ζάκυνθο: «Είδα τον πατέρα με αίματα, το σκυλί θα μας έτρωγε όλους» λέει ο πρόεδρος Αγίου Λέοντα

Ο πρόεδρος της κοινότητας ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας και περιέγραψε τι συνέβη μετά την επίθεση του σκύλου στο παιδί
LIFO NEWSROOM