ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Συνεχίζεται το "μπέρδεμα" με την Fraport, την κυβέρνηση και τα περιφερειακά αεροδρόμια

Συνεχίζεται το "μπέρδεμα" με την Fraport, την κυβέρνηση και τα περιφερειακά αεροδρόμια Facebook Twitter
1

Σύγχυση επικρατεί σήμερα γύρω από την πρώτη αποκρατικοποίηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οποία μάλιστα δημοσιεύτηκε και στο ΦΕΚ.

Σημερινό δημοσίευμα της Καθημερινής έκανε λόγο για εμπλοκή στην σύμβαση μια και οι Γερμανοί ζητούν να παρασχεθούν αδιαμφισβήτητες εγγυήσεις για την παραχώρηση, και δηλώνουν δυσκολία στην εξασφάλιση χρηματοδότησης, εξαιτίας του ρίσκου της χώρας.

Το μεσημέρι υπήρξε non paper από το Μαξίμου στο οποίο αναφέρεται πως εφόσον υπάρξει θέμα επαναδιαπραγμάτευσης της παραχώρησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, τότε αυτή θα γίνει σε συνολική βάση. Οι κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι η ολοκλήρωση της παραχώρησης 14 περιφερειακών αεροδρομίων, χωρίς μεταβολή των όρων που είχαν συμφωνηθεί από τη προηγούμενη κυβέρνηση, αποτελούσε (για ευνόητους λόγους) ρητό όρο της συμφωνίας που προέκυψε από τη Σύνοδο της 12ης Ιουλίου.


Συμπληρώνουν ότι η κυβέρνηση τήρησε απολύτως τα συμφωνηθέντα και χθες, 18 Αυγούστου, δημοσιεύτηκε το σχετικό ΦΕΚ με αριθμό 240.Β/2015.


Επιπλέον αναφέρουν ότι αν και εφόσον η αντισυμβαλλόμενη εταιρία εγείρει θέμα επαναδιαπραγμάτευσης της σύμβασης, η επαναδιαπραγμάτευση δεν θα περιορίζεται στα ζητήματα που θα τεθούν από την εταιρία, αλλά θα είναι συνολική.

1

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αντώνης Σαμαράς αποχαιρέτησε την κόρη του Λένα: «Πνοή αγάπης που γέμισε τη ζωή μας»

Ελλάδα / Ο Αντώνης Σαμαράς αποχαιρέτησε την κόρη του Λένα: «Πνοή αγάπης που γέμισε τη ζωή μας»

«Τι να πει ένας πατέρας που χάνει το παιδί του, τι να πει μια μητέρα που χάνει το σπλάχνο της, τι να πει ένας αδελφός που χάνει το άλλο του μισό όταν η ψυχή του χάνει τον πιο πιστό της σύντροφο», είπε ο πατέρας της
LIFO NEWSROOM
Κηδεύεται η Λένα Σαμαρά: Στο Α' Νεκροταφείο το τελευταίο αντίο 

Ελλάδα / Κηδεύτηκε η Λένα Σαμαρά: Στο Α' Νεκροταφείο το τελευταίο αντίο 

Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής, Νίκος Ανδρουλάκης, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Ευάγγελος Βενιζέλος, πλήθος κόσμου και πολιτικοί αποχαιρετούν την κόρη του πρώην πρωθυπουργού, που πέθανε αιφνιδιαστικά
LIFO NEWSROOM
Βόλος: Νέες διαμαρτυρίες για την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου «Crown Iris» με Ισραηλινούς τουρίστες

Ελλάδα / Βόλος: Νέες διαμαρτυρίες για την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου «Crown Iris» με Ισραηλινούς τουρίστες

Οι διοργανωτές δηλώνουν ότι αντιτίθενται στις πολιτικές του Ισραήλ και καταγγέλλουν πως το πλοίο «μεταφέρει τουρίστες και στρατιώτες του IDF που έχουν εμπλακεί στις επιχειρήσεις στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM