Μέχρι αύριο η ανάληψη των 300 ευρώ – Από Σάββατο ξανά στο μηδέν

Μέχρι αύριο η ανάληψη των 300 ευρώ – Από Σάββατο ξανά στο μηδέν Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
1

Μέχρι αύριο έχουν διορία οι καταθέτες να κάνουν ανάληψη, εφόσον το επιθυμούν, το σωρευτικό ποσό των 300 €. Όσα δηλαδή αθροίζονται από την αρχή της εβδομάδας και εφόσον δεν έχουν "σηκώσει" άλλα χρήματα.

Όπως ορίζει η νέα ΠΝΠ μετά την τραπεζική αργία, παραμένει το ημερήσιο όριο των 60 ευρώ ανά καταθέτη, ανά τράπεζα, ωστόσο, παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς του ημερήσιου ορίου των 60 ευρώ σε επόμενη ημέρα.

 

Η πρώτη αυτή εβδομάδα αποτελεί εξαίρεση, αφού οι δικαιούχοι μπορούν να λάβουν (σε αθροιστική ανάληψη μετρητών) το ποσό των 300 ευρώ την Παρασκευή, 24/7. Από την ερχόμενη εβδομάδα και όλες τις υπόλοιπες το ποσό θα είναι 420 €.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στεγαστικό: Μετά τις φοροελαφρύνσεις η ώρα των κλειστών ακινήτων

Οικονομία / Στεγαστικό: Μετά τις φοροελαφρύνσεις η ώρα των κλειστών ακινήτων

Το επόμενο μέτωπο παρεμβάσεων θα είναι αυτό της κοινωνικής αντιπαροχής καθώς και ρυθμίσεις που θα επιτρέψουν στους servicers να ρίξουν στην αγορά σπίτια που έχουν στην κατοχή τους, αλλά η πώλησή τους αντιμετωπίζει εμπόδια
LIFO NEWSROOM
Σημαντική αύξηση στις αποδοχές εργαζομένων από υπερωρίες και στα έσοδα από ασφαλιστικές εισφορές

Οικονομία / Σημαντική αύξηση στις αποδοχές εργαζομένων από υπερωρίες και στα έσοδα από ασφαλιστικές εισφορές

Κατά το πρώτο τετράμηνο εφαρμογής, οι αποδοχές από υπερωρίες και υπερεργασία αυξήθηκαν κατά 48% και τα έσοδα από εισφορές υπερωριών και υπερεργασίας αυξήθηκαν κατά 34% σε σχέση με το αντίστοιχο τετράμηνο του 2024
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Καλό θα ήταν, αντί του 60 ευρώ ανά μέρα που αθροίζεται σε 420 την Παρασκευή, να ήταν 420 ανά βδομάδα ακόμη και από την πρώτη μέρα. Έτσι οι ουρές θα μοιράζονταν μέσα στις μέρες. Τώρα θα πάνε όλοι Παρασκευή. Απλή λογική.