ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Σαπέν: Οι διαφορές Ελλάδας - θεσμών δεν είναι μεγάλες

Σαπέν: Οι διαφορές Ελλάδας - θεσμών δεν είναι μεγάλες Facebook Twitter
0

Οι διαφορές μεταξύ Ελλάδας και θεσμών δεν είναι μεγάλες, χρειάζεται διάλογος, τόνισε ο Γάλλος υπουργός οικονομικών, Μισέλ Σαπέν προσερχόμενος στο Eurogroup.

«Πρέπει να σταματήσει να επικρατεί η αντίληψη ότι μας χωρίζει χάσμα, οι διαφορές έχουν περιοριστεί πολύ τις τελευταίες εβδομάδες και μπορούμε να τις ξεπεράσουμε τις επόμενες μέρες φτάνοντας σε μια επωφελή λύση για όλους», είπε, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

O Σαπέν εξέφρασε την πεποίθηση ότι μέσω του διαλόγου οι διαφορές μπορούν να γεφυρωθούν. «Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι χρειάζεται διάλογος, συζήτηση ή και αντιπαράθεση, αλλά πάνω απ΄όλα πρέπει να δούμε πρόοδο», ανέφερε, προσθέτοντας ότι προτεραιότητα είναι να υπάρξει σύγκλιση εντός των επομένων ημερών.

0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM
Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM