Κατάθεση «φωτιά» για την αυτοκτονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Κατάθεση «φωτιά» για την αυτοκτονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη Facebook Twitter
0

Kατάθεση φωτιά ενός συμφοιτητή του Βαγγέλη Γιακουμάκη αποκαλύπτει σε δημοσίευμα του το Real.gr σήμερα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδονται, τη στιγμή που ο Γιακουμάκης βίωνε τον απόλυτο εφιάλτη με ορισμένους σπουδαστές οι οποίοι τον είχαν στοχοποιήσει και είχαν κάνει την ζωή του μαρτύριο, έρχονται στο φως πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες της Γαλακτοκομικής δεν έδωσαν την απαραίτητη σημασία.

 

Σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής καταθέτει πως ο Βαγγέλης έλειπε από το δωμάτιό του τη νύχτα πριν βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ γύρισε στις έξι με επτά το πρωί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανώτερο στέλεχος της Γαλακτοκομικής Σχολής γνώριζε πως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έλειπε, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος, μιλώντας στο Real.gr, αναφέρει ότι σε συνομιλίες που είχε το τελευταίο διάστημα με δύο σπουδαστές της Γαλακτοκομικής, του έκαναν γνωστό ότι η πίεση που δεχόταν ο Βαγγέλης, με τα βασανιστήρια στα οποία τον είχαν υποβάλει, τον είχε φτάσει στο σημείο να πει: «Με όλα αυτά που μου κάνανε εδώ μέσα ειδικά πέρυσι, μου ερχόταν να φουντάρω από το παράθυρο».

Σύμφωνα με τον κ. Βρόσγο, η οικογένεια του Βαγγέλη έμαθε πέρυσι τον Μάρτιο τι συμβαίνει, «από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η μητέρα του με μια υπάλληλο της σχολής. Της είπε ότι αλλάξαμε δωμάτιο στον Βαγγέλη γιατί είχε προβλήματα με τους συμφοιτητές του χωρίς να της εξηγήσει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Της παρουσίασαν μια χαλαρή κατάσταση» .

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή, αυτή η κίνηση ήταν λάθος: «Θεωρω πως η διεύθυνση της σχολής κακώς δεν τιμώρησε αυτούς που δημιουργούσαν προβλήματα στον Βαγγέλη και αρκέστηκαν στην αλλαγή του δωματίου. Στην ουσία κατά την δίκη μου άποψη με αυτό τον τρόπο τιμώρησαν τον Βαγγέλη και όχι αυτούς που έπρεπε», αναφέρει.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM
Delivery

Θέματα / Οι αόρατοι ντελιβεράδες της Wolt και του efood:  Μια νέα «Μανωλάδα» έξω από την πόρτα σου

Πίσω από την ταχύτητα των παραδόσεων και την ευελιξία της gig economy ξεδιπλώνεται ένα αθέατο δίκτυο εκμετάλλευσης, μαύρης και υποδηλωμένης εργασίας: διανομείς που δουλεύουν με εξαντλητικά ωράρια, πίεση και απειλές. Τι ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι διανομείς και τι απαντούν οι ψηφιακές πλατφόρμες.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
Αργυρούπολη Τσεκούρι

Ελλάδα / Αργυρούπολη: 59χρονος απείλησε άλλον οδηγό με τσεκούρι μετά από καβγά στον δρόμο

Κατά τον έλεγχο στο όχημά του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τσεκούρι, ένα σκεπάρνι, ένα αεροβόλο πιστόλι, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 52 γραμμαρίων
THE LIFO TEAM