Μαξίμου: Δεν δημιουργεί επιπρόσθετο πρόβλημα η απόφαση της ΕΚΤ

Μαξίμου: Δεν δημιουργεί επιπρόσθετο πρόβλημα η απόφαση της ΕΚΤ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
1

Η απόφαση της ΕΚΤ δεν δημιουργεί κανέναν επιπρόσθετο πρόβλημα στο χρηματοπιστωτικό της χώρας, σύμφωνα με όσα σχολίασαν κυβερνητικές πηγές μετά τις σημερινές ανακοινώσεις Ντράγκι.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η κυβέρνηση εργάζεται για την υλοποίηση της απόφασης του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου.

Στο μεταξύ, απόψε αργά το βράδυ αναμένεται να ενημερωθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος συμμετείχε στη συνεδρίαση της ΕΚΤ στην Κύπρο.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι ανακοίνωσε πως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν μπορεί να αγοράσει επιπλέον ελληνικά ομόλογα, καθώς τα ομόλογα που ήδη κατέχει έχουν ξεπεράσει το επιτρεπόμενο ποσοστό.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM