Στους 12 οι νεκροί του Norman Atlantic, σύμφωνα με πηγές της εισαγγελίας του Μπάρι

Στους 12 οι νεκροί του Norman Atlantic, σύμφωνα με πηγές της εισαγγελίας του Μπάρι Facebook Twitter
0

Στους 12 έφτασε, σύμφωνα με πηγές της εισαγγελίας του Μπάρι, ο αριθμός των βεβαιωμένων νεκρών από την τραγωδία στο πλοίο Norman Atlantic ενώ ιταλικά ΜΜΕ αναφέρονται σε 11 νεκρούς και άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για 13 νεκρούς, ανάμεσα στους οποίους και δυο Αλβανοί ναυτικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης. Την ίδια ώρα  σύγχυση επικρατεί και σχετικά με τον αριθμό των ατόμων που επέβαιναν στο πλοίο αλλά και με τον αριθμό των διασωθέντων.

Η εισαγγελία του Μπάρι να αναφέρει ότι συνολικά οι επιβαίνοντες ήταν 499, αφού φαίνεται πως στο Norman Atlantic υπήρχαν λαθρεπιβάτες, αλλά και υπεράριθμοι που δεν έχουν συμπεριληφθεί στην επίσημη λίστα, σύμφωνα με την οποία οι επιβαίνοντες ήταν 478.

Ο Ιταλός εισαγγελέας ανέφερε ότι από τους 499 επιβάτες δεν υπάρχουν στοιχεία για 179, επομένως ο αριθμός των νεκρών θα είναι μεγαλύτερος από τους ως τώρα βεβαιωμένους.  

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM