ΜEGA: Παναγιωτόπουλος τέλος

ΜEGA: Παναγιωτόπουλος τέλος Facebook Twitter
0

Να κάνει δεκτή την παραίτηση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου αποφάσισε το δ.σ. του ΜΕΓΚΑ σε συνεδρίαση με θέμα την αναδιοργάνωση του σταθμού, βάζοντας προσωρινά στο πόστο του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης το Νίκο Στραβελάκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αποφασίστηκε: να γίνει ομόφωνα δεκτή η παραίτηση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου από την διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης. β) Ο νέος διευθυντής θα επιλεγεί σε προσεχές συμβούλιο. γ) Ο Νίκος Στραβελάκης αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή σύνταξης και θα ασκεί προσωρινά τα καθήκοντα του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΚΚΟΜΕΔ ΣΚΑΙ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ

TV & Media / Αντιδράσεις προκαλεί το ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ για τη 17 Νοέμβρη που μιλάει ο Κουφοντίνας

Οι συγγενείς των θυμάτων ζητούν να μη δοθεί κρατική χρηματοδότηση - Τι λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, και τι απαντά ο Αλέξης Παπαχελάς που επιμελείται το ντοκιμαντέρ
THE LIFO TEAM