Διαψεύδει ο Μητσοτάκης τα περί light αξιολόγησης

Διαψεύδει ο Μητσοτάκης τα περί light αξιολόγησης Facebook Twitter
2

Για ανακριβή και ανυπόστατα δημοσιεύματα σε ό,τι αφορά σε light αξιολόγηση των υπαλλήλων που υπηρετούν σε βουλευτές, κάνει λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο υπουργός εξέδωσε ανακοίνωση διαψεύδοντας το σχετικό δημοσίευμα των Νέων τονίζοντας πως «τα κριτήρια για την αξιολόγηση των αποσπασμένων είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που ισχύουν για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους».

Όπως τονίζει  «τα κριτήρια για την αξιολόγηση των αποσπασμένων είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που ισχύουν για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους».

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια