Ο δήμαρχος Ελληνικού απειλείται με έκπτωση για το λούνα παρκ

Ο δήμαρχος Ελληνικού απειλείται με έκπτωση για το λούνα παρκ Facebook Twitter
3

Στο πειθαρχικό συμβούλιο αιρετών παραπέμφθηκε με το ερώτημα της αργίας ή της έκπτωσης από το αξίωμά του, ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Χρήστος Κορτζίδης. Το συμβούλιο αποτελείται από τρεις εφέτες, έναν γενικό διευθυντή του Δημοσίου και έναν εκπρόσωπο της ΚΕΔΕ.

Ο κύριος Κορτζίδης κατέθεσε γραπτώς την απολογία του στον γ.γ. αποκεντρωμένης διοίκησης Αττικής, Μανώλη Αγγελάκα σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου ενός 13χρονου αγοριού σε λούνα παρκ του δήμου που δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις νόμιμης λειτουργίας.

Ο δήμος κατηγορείται ότι δεν είχε κάνει τον απαραίτητο προέλεγχο για τη λειτουργία μιας τέτοιας επιχείρησης, δεν τηρούσε φάκελο στον οποίο θα συγκεντρώνονταν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας, αλλά και δεν είχε ζητήσει από την Επιτροπή Θεαμάτων να ασχοληθεί με τον έλεγχο των εγκαταστάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος στην απολογία του έκανε λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες, ενώ επέρριψε την ευθύνη στην επιχείρηση, η οποία δεν κατέθεσε πλήρη φάκελο στο Δήμο.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χατζηβασιλείου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η προσπάθειά μου να βοηθήσω τους συμπολίτες μου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με παράνομες πράξεις

Πολιτική / Χατζηβασιλείου για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η προσπάθειά μου να βοηθήσω δεν έχει καμία σχέση με παράνομες πράξεις»

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών, με αφορμή την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής: Θα ζητήσουμε από την ΕΕ ζητήσουμε ρητές αναφορές στο παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής: Θα ζητήσουμε από την ΕΕ ζητήσουμε ρητές αναφορές στο παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο

«Η Ελλάδα έχει ήδη κινητοποιήσει και της Ένοπλες Δυνάμεις έτσι ώστε να υπάρχει μια αποστολή επιτήρησης των λιβυκών αρχών έξω από τα χωρικά ύδατα» δήλωσε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Αυτός είναι ο χάρτης για τις τουρκικές έρευνες για πετρέλαιο

Πολιτική / Αυτός είναι ο χάρτης για τις τουρκικές έρευνες για πετρέλαιο

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Χάγη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε το μνημόνιο «παράνομο, ανυπόστατο και απαράδεκτο», τονίζοντας ότι «δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα»
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων από προϊόντα καπνού και αλκοόλ

Πολιτική / Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων από προϊόντα καπνού και αλκοόλ

Βασικό αντικείμενο του νομοσχεδίου είναι η αυστηροποίηση του νομοθετικού πλαισίου που διέπει την πώληση, προσφορά και διάθεση προϊόντων καπνού και αλκοόλ
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ: Σχεδιάζουμε να δαπανήσουμε για την άμυνα σε 12 χρόνια πάνω από 25 δισ. ευρώ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ: Σχεδιάζουμε να δαπανήσουμε για την άμυνα σε 12 χρόνια πάνω από 25 δισ. ευρώ

«Το νόημα μιας συμμαχίας είναι να διασφαλιστεί ότι υπάρχει δίκαιη κατανομή των βαρών και ότι δεν υπάρχει η αίσθηση ότι ορισμένες χώρες μπορούν να παρεκκλίνουν» δήλωσε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
"Ο δήμαρχος Ελληνικού απειλείται με έκπτωση για το λούνα παρκ"Ξεπούλημα, το αφεντικό τρελάθηκε. Σιγά ρε παιδιά την καταδίκη. Θα έπρεπε ήδη να έχει καθαιρεθεί.
Ε ναι σίγουρα πολιτικές σκοπιμότητες κρύβονται από πίσω. Πιθανόν οι γονείς του παιδιού να ήταν τα όργανα της συνομωσίας κατά του αγωνιστή δήμαρχου και θυσίασαν το γιο τους για την καταστροφή του.Σα δε ντρέπεται...
Κρυβονται και πολιτικες σκοπιμοτητες γιατι ο εν λογω δημαρχος ηταν αντιθετος με την παραχωρηση του Ελληνικου καθως και με την ιδιωτικη εκμεταλλευση των παραλιων στον Αλιμο. Επισης οι γονεις των ατυχων παιδιων δεν εκαναν καμια καταγγελια στο δημο και θεωρουν αποκλειστικα υπευθυνο τον ιδιοκτητη του λουνα παρκ.