Κεδίκογλου: «Προφανείς οι σκοπιμότητες»

Κεδίκογλου: «Προφανείς οι σκοπιμότητες» Facebook Twitter
0

Για «προφανείς σκοπιμότητες», έκανε λόγο το πρωί ο Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας την τοποθέτηση βόμβας κοντά στην Τράπεζα της Ελλάδας τα ξημερώματα. «Είναι προφανείς οι σκοπιμότητες, αλλά η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει σε τρομοκράτες να περάσουν τη δική τους ατζέντα» δήλωσε ο Σ. Κεδίκογλου.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη έκδοση εντόκων γραμματίων, επισήμανε ότι «και μόνο η προοπτική ότι θα βγαίναμε έριξε το επιτόκιο».

Για εμάς ο μόνος δρόμος είναι να βγούμε από το μνημόνιο, είπε ο κ. Κεδίκογλου και κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει το μνημόνιο για να έχει λόγο ύπαρξης.

«Καταφέραμε να πετύχουμε τους περισσότερους στόχους μας. Η έξοδος στις αγορές είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα», ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM