Καταδικάστηκε ο 27χρονος που είχε βιάσει και κάψει τη Ζωή Δαλακλίδου

Καταδικάστηκε ο 27χρονος που είχε βιάσει και κάψει τη Ζωή Δαλακλίδου Facebook Twitter
0

Η υπόθεση είχε σοκάρει το πανελλήνιο πέρυσι τον Δεκέμβρη, όταν ένας 27χρονος άνδρας είχε βιάσει και συνέχεια πυρπολήσει την 33χρονη Ζωή Δαλακλίδου, αφήνοντάς τη νεκρή δίπλα στο σπίτι της στην Ξάνθη.

Το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Καβάλας επέβαλλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης συν 25 χρόνια στον κατηγορούμενο, ο οποίος δήλωσε ένοχος σε όλες τις κατηγορίες. Ο συνήγορος του δράστη ωστόσο ανέφερε πως θα ασκήσει έφεση έναντι της απόφασης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προς Δήμα: «Εντελώς αποπροσανατολιστική η αναφορά στον μισθό μας»

Ελλάδα / Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προς Δήμα: «Εντελώς αποπροσανατολιστική η αναφορά στον μισθό μας»

Σχετικά με τις απολαβές των 120.000 ευρώ ετησίως τονίζουν ότι οι «καθαρές απολαβές μας, φορολογούνται και δεν επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό, ενώ καταβάλλονται από τους χρήστες του εναερίου χώρου και μάλιστα το 90% προέρχεται από ξένες αεροπορικές εταιρείες»
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Σε εξέλιξη τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα - Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Ελλάδα / Καιρός: Σε εξέλιξη τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα - Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Τα φαινόμενα μέχρι και το βράδυ θα είναι κατά τόπους ισχυρά - Στις υπόλοπες περιοχές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά
LIFO NEWSROOM