Στην κουζίνα των σταρ

Στην κουζίνα των σταρ Facebook Twitter
0

Θα έχετε ακούσει ότι οι άνθρωποι διαλέγουν σκυλιά που τους μοιάζουν εμφανισιακά. Φαίνεται ότι αυτό ισχύει και για τον πιο προσωπικό χώρο του σπιτιού, την κουζίνα. ακόμα περισσότερο και από το μπάνιο, εκεί φαίνεται η ζωή του κατοίκου του σπιτιού. Επειδή θεωρώ απίθανο να μας στείλετε φωτογραφίες σας μέσα στις κουζίνες σας (ή όχι;), μπορούμε να περιοριστούμε στις (στυλιζαρισμένες, αλλά ενδεικτικές) κουζίνες διασήμων. [AD]

 

Will + Jada Smith : Τα ντουλάπια είναι από ξύλο του 19ου αιώνα και «όλα είναι φτιαγμένα στο χέρι.»

H κουζίνα του Sting στο Λονδίνο. Το σπίτι είναι του 18ου αιώνα, στο κέντρο της πόλης.

 

Ο διάσημος ποδηλάτης Lance Armstrong ζει στο Ώστιν του Τέξας και λέει ότι «αν εξαιρέσουμε τα ποδήλατα στο γκαράζ, δε φαίνεται ποιος μένει εδώ.»

 

Η κουζίνα της Madonna στη Νέα Υόρκη. Μοιάζει με κουζίνα εντελώς κανονικού ανθρώπου.

Ραλφ Λόρεν, ο οποίος υποψιάζομαι ότι δεν μαγειρεύει και πολύ.

Η κουζίνα του Elton John και του David Furnish, o οποίος λέει ότι οι τοίχοι έχουν το χρώμα «μιας τσάντας Ερμές». Ο πολυέλαιος είναι του 1960 και λέγεται ότι η προηγούμενή του θέση ήταν στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου Grand Hotel στο Μιλάνο.

Η κουζίνα της Diane Keaton βρίσκεται σε ένα σπίτι στο Μπελ Αιρ του Λος Άντζελες.

Στη  Νέα Υόρκη ακόμα και οι διάσημοι έχουν μικρές κουζίνες: το διαμέρισμα της Τζένιφερ Άνιστον στο West Village.

Το σπίτι που ανήκε πριν στην οικογένεια Osbourne τώρα ανήκει στην Christina Aguiliera και το πουλάει. Αυτός που θα το αγοράσει πρέπει να υπολογίσει πολλά λεφτά για ανακαίνιση. 

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο ελληνικό ουίσκι: Όταν μια παρέα φίλων εμφιάλωσε το όνειρό της

Radio Lifo / Aυτό είναι το πρώτο ελληνικό ουίσκι

Μια ομάδα εννέα φίλων, χωρίς καμία επαγγελματική σχέση με την ποτοποιία, κατάφερε με πείσμα και πολλή αγάπη για το ουίσκι να δημιουργήσει το πρώτο ελληνικό single malt whisky. Δύο από αυτούς, ο Γιάννης Χριστοφορίδης και ο Ντίνος Οικονομόπουλος, μιλούν στη Μερόπη Κοκκίνη γι' αυτό το «ταξίδι» από το κριθάρι και το νερό του Ταΰγετου μέχρι τα βαρέλια vinsanto και τις αμέτρητες δυσκολίες.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
«Το 2025 είναι εξαιρετική χρονιά για τον οινολόγο, ο καλλιεργητής όμως κλαίει»

Το κρασί με απλά λόγια / «Το 2025 είναι εξαιρετική χρονιά για τον οινολόγο, ο καλλιεργητής όμως κλαίει»

Πώς κύλησε ο φετινός τρύγος σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου; Από τον βορρά ως τον νότο της Ελλάδας, αλλά και σε εμβληματικές περιοχές όπως το Μπορντώ, η Βουργουνδία και η Μεντόζα, οι Έλληνες οινολόγοι καταθέτουν την εμπειρία τους και μιλούν για τις προκλήσεις που φέρνει η κλιματική αλλαγή.
THE LIFO TEAM
Το Χάνι της Ρέρεσης είναι ένα από τα τελευταία της Ελλάδας

Γεύση / Παγόνια, αντίκες και μαγειρευτά σε ένα χάνι που αντέχει στον χρόνο

Το Χάνι της Ρέρεσης, ένα από τα τελευταία της Ελλάδας, παραμένει ανοιχτό για ταξιδιώτες και ντόπιους, με την κυρία Νίτσα να κρατά ζωντανή την παράδοση της φιλοξενίας σε ένα μαγειρείο που θυμίζει λαογραφικό μουσείο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
47’ στο Hygge με την Anne Meurling

Γεύση / Hygge: Ένας φούρνος που μυρίζει θαλπωρή στην Ιπποκράτους

Με νοσταλγία για τις συνταγές της πατρίδας της, μια Σουηδέζα φτιάχνει ψωμί, γλυκά, αέρινο βούτυρο και άψογη μηλόπιτα, δημιουργώντας ατμόσφαιρα βόρειας Ευρώπης - μόλις δυο βήματα από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
M. HULOT
«Μα πώς γεμίζει αυτή η τρύπα;»: Πριν από 40 χρόνια, τα «Δυο Λουξ» ξάφνιασαν τα Χανιά

Θρυλικά Μπαρ / «Μα πώς γεμίζει αυτή η τρύπα;»: Πριν από 40 χρόνια, τα «Δυο Λουξ» ξάφνιασαν τα Χανιά

Ξέρετε πολλές τσαγερί που να έχουν εξελιχθεί σε ολοήμερα στέκια, να έχουν μισθώσει λεωφορεία για να δουν οι θαμώνες τους μια έκθεση σε άλλον νομό ή να βγάζουν μια βάρκα γεμάτη με μελομακάρονα για κέρασμα στον δρόμο; Και όμως, αυτό το μέρος υπάρχει και έχει ξενυχτήσει γενιές στο λιμάνι των Χανίων.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Χταπόδι με σύκα: Μια για πολλούς άγνωστη και σίγουρα απρόσμενη συνταγή

Γεύση / Χταπόδι με σύκα: Μια για πολλούς άγνωστη και σίγουρα απρόσμενη συνταγή

«Όπου υπάρχουν συκιές, λίγο πιο πέρα αρχίζουν τα βότσαλα και μετά η Μεσόγειος και μετά το χταπόδι. Και κάπου, σ’ ένα πανηγυρικό τραπέζι, συναντώνται το χταπόδι και τα σύκα. Μαγειρεμένο το χταπόδι, μαγειρεμένα και τα λιόκαφτα, ξερά σύκα».
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Η ιεροτελεστία του πανηγυρικού πιλαφιού του Δεκαπενταύγουστου στο Καρπάθιο

Γεύση / Tα πιλάφια του Δεκαπενταύγουστου: Έτσι τιμούν τη μεγάλη γιορτή σε Κάσο και Κάρπαθο

Ακολουθώντας τελετουργικό χρόνων, στήνουν καζάνια πάνω σε φωτιές και φτιάχνουν πιλάφι, κρέας κοκκινιστό και τηγανητές πατάτες για να τιμήσουν τη μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ