Στην κουζίνα των σταρ

Στην κουζίνα των σταρ Facebook Twitter
0

Θα έχετε ακούσει ότι οι άνθρωποι διαλέγουν σκυλιά που τους μοιάζουν εμφανισιακά. Φαίνεται ότι αυτό ισχύει και για τον πιο προσωπικό χώρο του σπιτιού, την κουζίνα. ακόμα περισσότερο και από το μπάνιο, εκεί φαίνεται η ζωή του κατοίκου του σπιτιού. Επειδή θεωρώ απίθανο να μας στείλετε φωτογραφίες σας μέσα στις κουζίνες σας (ή όχι;), μπορούμε να περιοριστούμε στις (στυλιζαρισμένες, αλλά ενδεικτικές) κουζίνες διασήμων. [AD]

 

Will + Jada Smith : Τα ντουλάπια είναι από ξύλο του 19ου αιώνα και «όλα είναι φτιαγμένα στο χέρι.»

H κουζίνα του Sting στο Λονδίνο. Το σπίτι είναι του 18ου αιώνα, στο κέντρο της πόλης.

 

Ο διάσημος ποδηλάτης Lance Armstrong ζει στο Ώστιν του Τέξας και λέει ότι «αν εξαιρέσουμε τα ποδήλατα στο γκαράζ, δε φαίνεται ποιος μένει εδώ.»

 

Η κουζίνα της Madonna στη Νέα Υόρκη. Μοιάζει με κουζίνα εντελώς κανονικού ανθρώπου.

Ραλφ Λόρεν, ο οποίος υποψιάζομαι ότι δεν μαγειρεύει και πολύ.

Η κουζίνα του Elton John και του David Furnish, o οποίος λέει ότι οι τοίχοι έχουν το χρώμα «μιας τσάντας Ερμές». Ο πολυέλαιος είναι του 1960 και λέγεται ότι η προηγούμενή του θέση ήταν στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου Grand Hotel στο Μιλάνο.

Η κουζίνα της Diane Keaton βρίσκεται σε ένα σπίτι στο Μπελ Αιρ του Λος Άντζελες.

Στη  Νέα Υόρκη ακόμα και οι διάσημοι έχουν μικρές κουζίνες: το διαμέρισμα της Τζένιφερ Άνιστον στο West Village.

Το σπίτι που ανήκε πριν στην οικογένεια Osbourne τώρα ανήκει στην Christina Aguiliera και το πουλάει. Αυτός που θα το αγοράσει πρέπει να υπολογίσει πολλά λεφτά για ανακαίνιση. 

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Το κρασί με απλά λόγια / «Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης η εμβληματική προσωπικότητα του ελληνικού κρασιού, ο Άγγελος Ιατρίδης, εξηγεί ότι πήγε στο Αμύνταιο πριν από τριάντα χρόνια επειδή είδε ότι θα άντεχε στην κλιματική αλλαγή και μιλάει για τη μεγάλη ανάπτυξη του Κτήματος Άλφα από τα 4.000 στρέμματα στα 14.000.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Η εποχή του Ευχέλαιου της μεσογειακής διατροφής ή Τα μυστήρια της εποχής της ελιάς

Γεύση / Ελιές με χταπόδι: Στο Αιγαίο τις φτιάχνουν απλά, όπως τις μαντινάδες

Κολυμπάτες, ελίδια, κλαστάδες, σταφιδολιές, ψαρολιές, κουροπολιές, νερατζολιές: όπως και να την πεις, η ελιά παραμένει ένα μικρό σύμβολο του μεσογειακού πολιτισμού. Mε το χταπόδι πώς ταιριάζει;
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Ποιος μισεί τα μακαρόνια με κιμά;

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Ρεμί / Ποιος μισεί τα μακαρόνια με κιμά;

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει πως όταν δοκιμάζεις κάτι που είχες καιρό στο μυαλό σου, συχνά απογοητεύεσαι. Εκτός κι αν πρόκειται για ένα ζυγούρι με χυλοπίτες που θα μπορούσε να τρώει και αποκλεισμένος με χιονοθύελλα σε βουνό, και να μην τον νοιάζει.
ΡΕΜΙ
Gimjang αλά ελληνικά

Γεύση / Έτσι γίνεται το κίμτσι. Η κορεάτικη κοινότητα μάς έμαθε τα μυστικά

Tο περασμένο Σάββατο, η Πρεσβεία της Κορέας προσκάλεσε 30 Έλληνες και Ελληνίδες να συμμετάσχουν σε ένα ιδιαίτερο πρότζεκτ αφιερωμένο στο κίμτσι, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο σε συνεργασία με την κορεάτικη κοινότητα της Ελλάδας.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Στο Άθος δεν παίζουν με την φωτιά. Ξέρουν

Γεύση / Στο Άθος δεν παίζουν με την φωτιά. Ξέρουν

Σε ένα αδιέξοδο δρομάκι στον Κολωνό βρίσκεται ένα εστιατόριο στημένο γύρω από τη φωτιά και τη μνήμη. Προσφέρει ένα μενού δεκαοκτώ πιάτων, πολύπλοκο, αλλά αυθεντικό. Δοκιμάστε το αρνί μαγειρεμένο σε νταβά, και θα καταλάβετε.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Τo γαλακτομπούρεκo της καρδιάς μου

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Ρεμί / Τo γαλακτομπούρεκo της καρδιάς μου

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει πως όταν τα γλυκά φτιάχνονται με αγάπη, δεν χαλάνε ποτέ, όπως το γαλακτομπούρεκο της γιαγιάς του, που γι' αυτόν είναι το καλύτερο. Ωστόσο, δεν σταματά να δοκιμάζει καινούργια - ποτέ δεν ξέρεις!
ΡΕΜΙ