Ένταση έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Ένταση έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ Facebook Twitter
4

Ένταση πριν λίγο σημειώθηκε στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή. Σύμφωνα με τους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ, ομάδα ατόμων που φέρονται να είναι τεχνικοί της Δημόσιας Τηλεόρασης μπήκαν με συνοδεία των ΜΑΤ στο κτήριο της ΕΡΤ.

Αυτό προκάλεσε αντιδράσεις και φόβο για δολιοφθορά. Στο σημείο βρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Παναγιώτης Κουρουμπλής στους οποίους, όπως κατήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, απαγορεύθηκε η είσοδος στο Ραδιομέγαρο και προπηλακίστηκαν από τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ προγραμματίζουν να βγάλουν και σήμερα το βραδινό δελτίο των 21:00 από το πεζοδρόμιο.

Η Μεσογείων παραμένει κλειστή.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM