Έρχεται μικρό καλοκαίρι

Έρχεται μικρό καλοκαίρι Facebook Twitter
3

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται στα δυτικά και βορειοδυτικά της χώρας, για σήμερα Τρίτη, με ανέμους τοπικά ως τα 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με ανέμους Β-ΒΑ 3-5 Μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 24 βαθμούς ενώ στα βόρεια του νομού θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές και στη Θεσσαλονίκη με ανέμους Ν-ΝΑ 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 13 ως 21 βαθμούς.

Περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται και τις επόμενες ημέρες με το θερμόμετρο να δείχνει προς το τέλος της εβδομάδας, ακόμη και τους 29 βαθμούς.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ BYRON ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΜΑΝΔΡΑ

Ελλάδα / Καταστροφές από την κακοκαιρία Byron: Αυτοκίνητα σε αυλές σπιτιών - Ποτάμια οι δρόμοι στη Νέα Πέραμο

Μια «απέραντη λίμνη» το αεροδρόμιο στα Μέγαρα - Ανέβηκε η στάθμη του νερού στον Κηφισό - «Μας ξύπνησαν μνήμες του παρελθόντος» λέει ο αντιδήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας
LIFO NEWSROOM