Έρχεται μικρό καλοκαίρι

Έρχεται μικρό καλοκαίρι Facebook Twitter
3

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται στα δυτικά και βορειοδυτικά της χώρας, για σήμερα Τρίτη, με ανέμους τοπικά ως τα 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με ανέμους Β-ΒΑ 3-5 Μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 24 βαθμούς ενώ στα βόρεια του νομού θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές και στη Θεσσαλονίκη με ανέμους Ν-ΝΑ 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 13 ως 21 βαθμούς.

Περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται και τις επόμενες ημέρες με το θερμόμετρο να δείχνει προς το τέλος της εβδομάδας, ακόμη και τους 29 βαθμούς.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 23ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Καλαμαριά: Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου 

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης απήγγειλε στον 23χρονο -πλην της κακουργηματικής δίωξης για την ανθρωποκτονία- και κατηγορία για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία
THE LIFO TEAM