Ικανοποιημένος από τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση δήλωσε ο υπουργός οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιού σε δηλώσεις του μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά μετά τη συνάντηση που είχαν στο μουσείο της Ακρόπολης.
«Η επίσκεψή μου δίνει την ευκαιρία να καλωσορίσω τις προσπάθειες που γίνονται καθώς η Ελλάδα έχει έναν μακρύ δρόμο προς την ανάπτυξη» είπε ο κ. Λιού και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βλέπω ότι η κυβέρνησή σας αναλαμβάνει τις απαραίτητες δράσεις. Όταν αντιμετωπίσαμε κι εμείς την οικονομική κρίση χρειάστηκε να πάρουμε κι εμείς γενναίες αποφάσεις».
Τόνισε ακόμη ότι οι προκλήσεις συνεχίζονται και είναι απαραίτητη η συνέχιση των μεταρρυθμίσεων για την ανάπτυξη και πως στην κορυφή της ατζέντας βρίσκονται η ανάπτυξη και η δημιουργία θέσεων εργασίας.
Πολιτική /
Λιού: «Έχετε μακρύ δρόμο για την ανάπτυξη»
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Συντριβή αεροσκάφους στην Τουρκία: Αναφορές για Ελληνίδα αεροσυνοδό ανάμεσα στους νεκρούς
Στο Παρά Πέντε - 20 χρόνια μετά: Πώς είναι ο εγγονός της «Ζουμπουλίας» σήμερα - Εμφανίστηκε στο reunion
Εορταστικό ωράριο: Τι ώρα κλείνουν σήμερα τα καταστήματα και πότε ανοίγουν ξανά
Στο Παρά Πέντε - 20 χρόνια μετά: Η συγκίνηση στο reunion και η αναφορά σε όσους «έφυγαν»
Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο από την ΕΜΥ - Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες
σχόλια