ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Η αστυνομία πήρε τον έλεγχο της πλατείας Ταξίμ

Η αστυνομία πήρε τον έλεγχο της πλατείας Ταξίμ Facebook Twitter
Φωτο αρχείου
0

Η τουρκική αστυνομία επανέκτησε κατά τη διάρκεια της νύχτας τον έλεγχο στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης και στους γύρω δρόμους, μετά από αρκετές ώρες συγκρούσεων με ομάδες διαδηλωτών.

Περίπου στις 2:00 το πρωί τοπική ώρα, αρκετές εκατοντάδες άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας, υποστηριζόμενοι από ειδικά υδροφόρα οχήματα που πετούσαν νερό υπό πίεση στους διαδηλωτές, αναπτύχθηκαν στην πλατεία ελέγχοντας τις οδικές προσβάσεις προς αυτή και αφήνοντας με το «σταγονόμετρο» πολύ λίγους πολίτες να τη προσεγγίσουν.

Οι περισσότερες ομάδες των διαδηλωτών διασκορπίστηκαν μετά τη δυναμική επέμβαση της αστυνομίας, καθώς δέχτηκαν μεγάλο «φορτίο» χημικών και νερού, ενώ διαλύθηκαν και τα αυτοσχέδια οδοφράγματα που είχαν τοποθετήσει στην πλατεία Τακσίμ και στη κεντρική λεωφόρο Ιστιγκλάλ.

0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΡΙΟΥ, ΕΠΣΤΑΙΝ, ΣΑΡΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ

Διεθνή / BBC: Το άγνωστο πρόσωπο που συνέδεε τον Άντριου με τον Τζέφρι Επστάιν

Το πρόσωπο που φέρεται να λειτούργησε για σχεδόν μια δεκαετία ως βασικός σύνδεσμος μεταξύ του πρίγκιπα Άντριου, της Σάρας Φέργκιουσον και του Τζέφρι Επστάιν, αποκαλύπτοντας τις σκοτεινές σχέσεις που κινούνται στο παρασκήνιο των βασιλικών κύκλων και των διεθνών επιχειρηματικών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Διεθνή / Τι γίνεται με τους Έλληνες στη Μέση Ανατολή: Πού είναι εγκλωβισμένοι - Μαρτυρίες από Ντουμπάι και Μπαχρέιν

Έκκληση για βοήθεια από τους Έλληνες στη Μέση Ανατολή, πώς είναι η κατάσταση σε μεγάλες πόλεις - «Ξυπνάμε από τις εκρήξεις, έχουμε μόνο τα ρούχα που φοράμε»
THE LIFO TEAM