Επιμονή Στουρνάρα στο λουκέτο

Επιμονή Στουρνάρα στο λουκέτο Facebook Twitter
1

Παρά τις ηχηρές παρεμβάσεις και τις πληροφορίες για προσπάθεια εξεύρεσης λύσης ώστε η χώρα να μην οδηγηθεί σε εκλογές, ο Γιάννης Στουρνάρας εμφανίστηκε να επιμένει στο λουκέτο στην ΕΡΤ, μέχρι να γίνει ΝΕΡΙΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα των Νέων, ο υπουργός στη συνάντηση του με τους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ενωσης (EBU), είπε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να ανοίξει και πάλι το συντομότερο δυνατό η δημόσια ραδιοτηλεόραση, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει άμεσα.  

Ο κ. Στουρνάρας είπε ότι ο ακριβής χρόνος επαναλειτουργίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης θα καθοριστεί από την κυβέρνηση.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της EBU Ζαν-Πολ Φιλιπό και η γενική διευθύντρια της Ενωσης Ινγκρίτ Ντελτάνρ ζήτησαν την άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ και παρέδωσαν στον υπουργό επιστολή με το αίτημά τους, την οποία υπογράφουν 51 διευθυντές και πρόεδροι δημοσίων ΜΜΕ από την Ευρώπη.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Πολιτική / Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Ο κ. Γεραπετρίτης διατύπωσε την επιδίωξη της Ελλάδας για ενίσχυση των διμερών σχέσεων με την Τρίπολη, με έμφαση στην οικονομία και τις επενδύσεις - Τι δήλωσε ο Λίβυος ΥΠΕΞ
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πολιτική / Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Το καλοκαίρι του 2024, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη σε περιστατικό χειροδικίας κατά εργαζόμενου στο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα τη διαγραφή του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

«Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς, αλλά μια δυσώδης υπόθεση διαπλοκής μετά το 2019 υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ και «γαλάζιων» παραγόντων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
ποια επιμονη μωρε ερμε που λενε και στην ηπειρο.....?απο τον σημιτη στον παπαντρεου και τωρα στον σαμαρα....<<ωραια>> πορεια!ο πατεραs σου ηταν γραμματεαs του ΕΑΜ φθιωτιδαs-ευβοιαs και εσυ καταντησεs πολιτικοs συνεργατηs των ακροδεξιων!Υ.Γ:τα F-16 τα σηκωσεs να κοψει το σημα τηs ΕΡΤ προs την ευρωπη?