79 άτομα δικάζονται για τοκετούς σε σπίτια

79 άτομα δικάζονται για τοκετούς σε σπίτια Facebook Twitter
3

Σε δίκη παραπέμπονται 79 άτομα στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσά τους και 9 γιατροί, για υπόθεση με τοκετούς που έγιναν σε σπίτια.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι γυναικολόγοι - μαιευτήρες, μεταξύ αυτών και δύο πανεπιστημιακοί καθηγητές, χορηγούσαν ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε γυναίκες που είχαν γεννήσει στο σπίτι τους, χωρίς όμως να παραστούν στους τοκετούς. Είχε προηγηθεί εισαγγελική έρευνα μετά από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, πλακούντες νεογνών και ιατρικά απόβλητα βρέθηκαν πεταμένα σε κάδους απορριμμάτων. Οι εμπλεκόμενοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος για την πράξη της ρύπανσης περιβάλλοντος. Πρόκειται για 40 περίπου υποθέσεις που αφορούν στην περίοδο 2008-2010.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σωτήρης Πολύζος: «Νιώθω αποστροφή» - Η πρώτη αντίδραση μετά το περιστατικό με τον Αχιλλέα Μπέο

Ελλάδα / Σωτήρης Πολύζος: «Νιώθω αποστροφή» - Η πρώτη αντίδραση μετά το περιστατικό με τον Αχιλλέα Μπέο

«Τι σακάκι είναι αυτό φοβερό. Τραπεζομάντιλο το είχε η γιαγιά μου στο σπίτι και το πήρε ο π@@στης και το έκανε σακάκι» ήταν το σχόλιο του δημάρχου Βόλου για τον παρουσιαστή
LIFO NEWSROOM