Φοιτητής κινδυνεύει με ολική τύφλωση από δακρυγόνο

Φοιτητής κινδυνεύει με ολική τύφλωση από δακρυγόνο Facebook Twitter
0

(Φωτό αρχείου)

Σοβαρό κίνδυνο να τυφλωθεί αντιμετωπίζει φοιτητής στην Πάτρα ο οποίος καταγγέλλει ότι τραυματίστηκε από ρίψη δακρυγόνου κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στις πορείες που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του 19χρονου φοιτητή στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, , τα νεαρό σημάδεψε με το όπλο ρίψης δακρυγόνων  από απόσταση μόλις 20 μέτρων αστυνομικός των ΜΑΤ.

Στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου μεταφέρθηκε, οι γιατροί διαπίστωσαν απώλεια κατά 80% της όρασης στο αριστερό μάτι, με κίνδυνο μάλιστα ολικής τύφλωσης.

Στην ανακοίνωση της η αστυνομία κάνει λόγο για ενδεδειγμένη χρήση χημικών ενώ αναφέρεται σε ελαφρύ τραυματισμό φοιτητή από άγνωστο αντικείμενο.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Λιαρομμάτη, συνήγορο του φοιτητή, η οικογένεια του τραυματία είναι αποφασισμένη να κινηθεί εναντίον των αστυνομικών που προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό του παιδιού και ήδη συγκεντρώνονται στοιχεία

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε σε ηλικία 58 ετών ο γενικός διευθυντής του MAD

Ελλάδα / Πέθανε σε ηλικία 58 ετών ο γενικός διευθυντής του MAD

«Αθεράπευτος μαχητής, στάθηκε όρθιος με την ίδια επιμονή και αξιοπρέπεια τόσο απέναντι στις επαγγελματικές δυσκολίες όσο και στην πολυετή μάχη με την ασθένειά του» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού για τον θάνατο του Γιώργου Μάρκου
THE LIFO TEAM