Καιρός - Κολυδάς: Ισχυρές βροχές, ενισχυμένοι νοτιάδες και αφρικανική σκόνη από αύριο στη χώρα

Καιρός - Κολυδάς: Ισχυρές βροχές, ενισχυμένοι νοτιάδες και αφρικανική σκόνη από αύριο στη χώρα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου EUROKINISSI
0

Νέα μίνι κακοκαιρία έρχεται να πλήξει τη χώρα τις επόμενες ημέρες, φέρνοντας μαζί της ισχυρά φαινόμενα.

Αρκετοί μετεωρολόγοι τις τελευταίες ημέρες, κάνουν λόγο για έντονη αστάθεια τα επόμενα εικοσιτετράωρα στη χώρα, με τον Θοδωρή Κολυδά να αναφέρει συγκεκριμένα πως η μεταβολή του καιρού στη χώρα, ξεκινά από αύριο.

Στη νέα ανάρτησή του για την πορεία του καιρού τις επόμενες ημέρες στα social media, ο γνωστός μετεωρολόγος και πρώην διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς. αναφέρει πως από την Πέμπτη, ισχυρά φαινόμενα κάνουν την εμφάνισή τους αρχικά από τα δυτικά και την Παρασκευή, αναμένεται να επηρεάσουν τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

«Μεταβολή του καιρού αύριο από τα Δυτικά με βροχές που την Παρασκευή θα επηρεάσουν μεγάλο μέρος της χώρας και τοπικά, κυρίως στα βορειοδυτικά, θα είναι ισχυρές», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του ο Θοδωρής Κολυδάς, παραθέτοντας παράλληλα χάρτες με την πορεία των φαινομένων.

«Παράλληλα θα πνέουν πολύ ενισχυμένοι νοτιάδες την Παρασκευή και θα έχουμε μεταφορά σκόνης στα νότια», συνεχίζει.

Τέλος, ο Θοδωρής Κολυδάς καταλήγει αναφέροντας πως «από την Κυριακή βελτιώνεται ο καιρός σε όλη τη χώρα».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέρος: Ο Τούρκος μεγιστάνας Αλί Σαμπαντζί δωρίζει 115.000 ευρώ στο νοσοκομείο που το έσωσε τη ζωή

Ελλάδα / Λέρος: Ο Τούρκος μεγιστάνας Αλί Σαμπαντζί δωρίζει 115.000 ευρώ στο νοσοκομείο που του έσωσε τη ζωή

Ο Τούρκος μεγιστάνας Αλί Σαμπαντζί, που σώθηκε από σοβαρό ατύχημα στη Λέρο το 2023, προσέφερε δωρεά 115.000 ευρώ στο Νοσοκομείο της Λέρου ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, ενισχύοντας σημαντικά τις υποδομές της Χειρουργικής Κλινικής
LIFO NEWSROOM
Αντιδράσεις για την απόλυση του Πάρι Ρούπου – Ανακοίνωση από την Εργατική Ομάδα Stand-up Κωμικών & Improv ηθοποιών

Ελλάδα / Αντιδράσεις για την απόλυση του Πάρι Ρούπου – Ανακοίνωση από την Εργατική Ομάδα Stand-up Κωμικών & Improv ηθοποιών

Η Ομάδα χαρακτηρίζει την απόλυση «επικίνδυνο προηγούμενο» που, όπως υποστηρίζει, «νομιμοποιεί τον εργοδοτικό έλεγχο στις ζωές των εργαζομένων εκτός εργασίας»
LIFO NEWSROOM
«Απόλυση για αντιφασιστική σάτιρα»: Η ανακοίνωση του Πάρι Ρούπου μετά την απόλυση από την Pizza Fan

Ελλάδα / «Απόλυση για αντιφασιστική σάτιρα»: Η ανακοίνωση του Πάρι Ρούπου μετά την απόλυση από την Pizza Fan

Ο κωμικός αναφέρει ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά κατά όσων υποκίνησαν την επίθεση μίσους εις βάρος του, ενώ ευχαρίστησε συναδέλφους και καλλιτέχνες για τη δημόσια στήριξή τους
LIFO NEWSROOM