Ψηλότερα το χρέος, έφτασε στο 150,5%

Ψηλότερα το χρέος, έφτασε στο 150,5% Facebook Twitter
2

Παραμένει η Ελλάδα, η χώρα με το μεγαλύτερο χρέος στην Ευρώπη σύμφωνα με τα στοιχεία του παρουσίασε η Eurostat. Στη χώρα μας το χρέος ήταν στο δεύτερο τρίμηνο του 2012, στο 150,5% του ΑΕΠ από 136,9% που ήταν στο πρώτο τρίμηνο του έτους.

Ακολουθούν σε απόσταση, Ιταλία με χρέος 126,1%,  Πορτογαλία (117,5%) και Ιρλανδία (111,5%). Τα χαμηλότερα ποσοστά χρέους καταγράφονται  σε Εσθονία (7,3%), Βουλγαρία (16,5%) και Λουξεμβούργο (20,9%).

Πάντως και στην ευρωζώνη το χρέος είναι σε υψηλά ποσοστά αφού κατά μέσο όρο φτάνει στο 90% του ΑΕΠ από 88,2% που ήταν στο πρώτο τρίμηνο.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΦΠΑ

Οικονομία / Τέλος τα εικονικά τιμολόγια: Τι σημαίνει αυτό για χιλιάδες επιχειρήσεις και τι αλλάζει από αύριο

Έρχεται real time παρακολούθηση του ΦΠΑ - Ξεκινά αύριο η υποχρεωτική εφαρμογή των ηλεκτρονικών τιμολογίων στις επιχειρήσεις - «Μπόνους» 200% στην έκπτωση από φόρους
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια