Επιστρέφει ο Σρεκ με την πέμπτη ταινία - Πότε θα κάνει πρεμιέρα

Επιστρέφει ο Σρεκ με την πέμπτη ταινία - Πότε θα κάνει πρεμιέρα Facebook Twitter
Φωτ.: Imdb
0

Η DreamWorks Animation ανακοίνωσε ότι το «Shrek 5» βρίσκεται στα σκαριά με τον Σρεκ να επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. 

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από ένα σύντομο κλιπ στα social media. Το αρχικό καστ του πολυαγαπημένου franchise κινουμένων σχεδίων, Μάικ Μάγιερς, Εντι Μέρφι και Κάμερον Ντίαζ έχει επιβεβαιώσει ότι θα δανείσει ξανά τη φωνή του σε μία νέα περιπέτεια του Σρεκ εκτός από τον Αντόνιο Μπαντέρας. 

Τη σκηνοθεσία της νέας παραγωγής υπογράφουν ο Μπραντ 'Αμπλσον και ο Γουόλτ Ντορν ο οποίος είχε γράψει το σενάριο στο «Shrek 2» και στο «Shrek the Third», ενώ είχε αναλάβει και την ιστορία στο «Shrek Forever After». 

Στην παραγωγή επιστρέφει η Τζίνα Σάι και ενώνει τις δυνάμεις της με τον ιδρυτή της εταιρείας Illumination Κρις Μελεντάντρι. 

Ο Μέρφι, ο οποίος δανείζει τη φωνή του στον Γάιδαρο  σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Collider αποκάλυψε ότι έχει ήδη μπει στο στούντιο ενώ υπάρχει μία νέα παραγωγή για τον ήρωά του στα σκαριά. «Ξεκινήσαμε να κάνουμε [το Shrek 5] πριν από μήνες. Το έκανα, ηχογράφησα την πρώτη πράξη και φέτος θα το τελειώσουμε» ανέφερε. 

«Ο Σρεκ έρχεται και ο Γάιδαρος θα έχει τη δική του ταινία. Θα κάνουμε μία ταινία Shrek και μία Donkey». 

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία «Shrek 5» αναμένεται στους κινηματογράφους την 1η Ιουλίου του 2026. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ο Moby προσφέρει δωρέαν την μουσική του και έχει γίνει «ο παράξενος γέρος που θα δεις στα βουνά»

Πολιτισμός / Γιατί ο Moby προσφέρει δωρέαν την μουσική του και έχει γίνει «ο παράξενος γέρος που θα δεις στα βουνά»

Νηφάλιος πλέον και με αρκετά χρόνια να τον χωρίζουν από τις μέρες της απόλυτης δόξας, ο Moby τα τελευταία χρόνια κάνει κάτι που λίγοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες τολμούν
LIFO NEWSROOM
Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Χορός / Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Maguy Marin, Χρήστος Παπαδόπουλος, Damien Jalet, Omar Rajeh και άλλα εμβληματικά ονόματα του χορού πρωταγωνιστούν στις 20 παραστάσεις του φετινού προγράμματος του 31ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18-27 Ιουλίου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

Πολιτισμός / Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

«Είναι η πρώτη φορά που έχουμε φυσικές αποδείξεις για μονομάχους που πάλευαν, ή συμμετείχαν σε ένα θέαμα, με μεγάλες γάτες όπως τα λιοντάρια» σύμφωνα με τους ειδικούς
LIFO NEWSROOM