Κλινικά νεκρός ο Μουμπάρακ

Κλινικά νεκρός ο Μουμπάρακ Facebook Twitter
0

Γιατροί του Χόσνι Μουμπάρακ ανακοίνωσαν ότι ο έκπτωτος πρόεδρος της Αιγύπτου είναι κλινικά νεκρός, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ΜΕΝΑ. Ωστόσο, ο δικηγόρος του εμφανιστηκε στην τηλεόραση ισχυριζόμενος ότι ο πρόεδρος είναι απλώς ανάισθητος και οι προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν έχουν αρχίσει και αποδίδουν.

Νωρίτερα, ο 84χρονος Μουμπάρακ μεταφέρθηκε άμεσα σε στρατιωτικό νοσοκομείο καθώς υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ανταποκροτής της εφημερίδας Αλ Αχραμ μεταδίδει ότι πλήθη έχουν αρχίσει να συρρέουν με ζητωκραυγές στην πλατεία Ταχρίρ και να πετούν πυροτεχνήματα

Ο έκπτωτος πρόεδρος της Αιγύπτου είχε οδηγηθεί στις φυλακές πριν από δύο εβδομάδες καθώς καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για συνέργεια στη δολοφονία εκατοντάδων διαδηλωτών στη διάρκεια της εξέγερσης που οδήγησε στην ανατροπή του πέρυσι.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκλειστικό Guardian: Η ευρωπαϊκή MBDA προμηθεύει εξαρτήματα βομβών που σκότωσαν παιδιά στη Γάζα

Διεθνή / Αποκλειστικό Guardian: Η ευρωπαϊκή MBDA προμηθεύει εξαρτήματα βομβών που σκότωσαν παιδιά στη Γάζα

Τα έσοδα από τις «έξυπνες» βόμβες GBU-39, τις οποίες χρησιμοποιεί το Ισραήλ, ρέουν μέσω του Ηνωμένου Βασιλείου – Παρά την αναστολή εξαγωγών όπλων από το Λονδίνο, ο όμιλος συνεχίζει τις αποστολές από τις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Νέα συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Διεθνή / Συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Ο Γάλλος πρόεδρος αναφέρει πως ενθαρρύνει τον γενικό Γραμματέα να κινηθεί «προς την επανάληψη των διαπραγματεύσεων με στόχο μία δίκαιη και διαρκή ρύθμιση του Κυπριακού»
LIFO NEWSROOM