Αγλαΐα Κυριακού: «Δεν αναστέλλονται τα τακτικά χειρουργεία»

Αγλαΐα Κυριακού: «Δεν αναστέλλονται τα τακτικά χειρουργεία» Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Το ΔΣ του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» αποφάσισε τη μη αναστολή των τακτικών χειρουργικών περιστατικών.

Με ανακοίνωσή του μετά από την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ, το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», πληροφορεί πως αποφάσισε την μη αναστολή των τακτικών χειρουργείων, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «δεν τίθεται θέμα ασφαλείας και δύνανται να λειτουργούν καθημερινά οι τρεις χειρουργικές τράπεζες». Υπενθυμίζεται πως ο χειρουργικός τομέας του νοσοκομείου, είχε αποφασίσει την αναστολή των χειρουργείων από την Δευτέρα λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων και νοσηλευτών.

Παράλληλα και οι γιατροί του  «Αγία Σοφία» είχαν αποφασίσει την αναστολή των τακτικών χειρουργείων από την 1η Ιουνίου,  ωστόσο έλαβαν διαβεβαιώσεις για ενίσχυση του προσωπικού και έτσι ανέστειλαν την κινητοποίηση.

Η ανακοίνωση του Αγλαΐα Κυριακού, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «αφού έλαβε υπόψιν του την κατηγορηματική διαβεβαίωση, τόσο της Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας όσο και του Διευθυντή Χειρουργικού Τομέα, ότι με το υπάρχον προσωπικό δεν τίθεται θέμα ασφαλείας και δύνανται να λειτουργούν καθημερινά οι τρεις χειρουργικές τράπεζες, ομόφωνα αποφάσισε την μη αναστολή των τακτικών χειρουργικών περιστατικών, από Δευτέρα 27.05.2024».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο σχέδιο για ασφαλέστερες σιδηροδρομικές διαβάσεις – Τι προτείνει ο ΣΕΣ

Ελλάδα / Νέο σχέδιο για ασφαλέστερες σιδηροδρομικές διαβάσεις – Τι προτείνει ο ΣΕΣ

Ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ασφάλεια στις ισόπεδες σιδηροδρομικές διαβάσεις και καταθέτει ολοκληρωμένες προτάσεις εκσυγχρονισμού, με στόχο τη μείωση των ατυχημάτων και την εναρμόνιση με τις ευρωπαϊκές πρακτικές
LIFO NEWSROOM