Αγρότες απέκλεισαν την εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών

Χαλκιδική: Αγρότες απέκλεισαν για δεύτερη ημέρα τη Μουδανιών Facebook Twitter
Φωτ.: Thestival
0

Στον αποκλεισμό της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών προχώρησαν για δεύτερη ημέρα αγρότες της Χαλκιδικής, στο ύψος του κόμβου Πορταριάς.

Όπως αναφέρει τα thestival.gr, οι αγρότες παρέταξαν τα τρακτέρ τους διακόπτοντας την κυκλοφορία στις 18:00 το απόγευμα. Σημειώνεται ότι αύριο, ημέρα εγκαινίων της έκθεσης Agrotica, αγρότες από περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας αναμένεται να βρεθούν με τα τρακτέρ τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαδηλώσουν ζητώντας ενίσχυση του εισοδήματός τους.

Μητσοτάκης σε αγρότες: Είμαστε εδώ για να λύνουμε προβλήματα

Το μεσημέρι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα στήριξης στους αγρότες. Ο πρωθυπουργός είχε συνομιλία με αγρότες στο μπλόκο της Βόνιτσας στο πλαίσιο περιοδείας του στη Δυτική Ελλάδα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε ότι ο πρωτογενής τομέας αποτελεί βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης.

«Αυτά τα τέσσερα δύσκολα χρόνια η κυβέρνηση στάθηκε στους αγρότες. Δώσαμε παραπάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ. Ξέρουμε τις εκκρεμότητες. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός σε συζήτηση που είχε με αγρότες. Και πρόσθεσε: «Αυτό που θέλω να ξέρετε είναι ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Εμείς είμαστε εδώ για να λύνουμε προβλήματα».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM