No.1

Ξάνθη: Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο αστυνομικός που παρέσυρε τη 19χρονη

Ξάνθη: Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο αστυνομικός που παρέσυρε τη 19χρονη Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται πλέον ο αστυνομικός που παρέσυρε και σκότωσε τη 19χρονη Αϊσέ στην Ξάνθη. 

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μετά την ομολογία του ότι είναι ο δράστης του τροχαίου δυστυχήματος στην Ξάνθη, από το οποίο σκοτώθηκε η άτυχη 19χρονη, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ξάνθης έδωσε εντολή να παραμείνει υπό κράτηση, ενώ τού ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, καθώς την παρέσυρε και την εγκατέλειψε. 

Υπενθυμίζεται πως ο αστυνομικός τέθιηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ πολίτες που συμμετείχαν σε μεγάλη κινητοποίηση ζήτησαν να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Η 19χρονη άφησε την τελευταία της πνοή την Τρίτη στο νοσοκομείο της Καβάλας, όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Η άτυχη κοπέλα είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της, την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε αστυνομικός.

Οι πολίτες της Ξάνθης πραγματοποίησαν πορεία για τον θάνατο της 19χρονης Αϊσέ σε τροχαίο. Οι πολίτες συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης και κατευθύνθηκαν προς την Αστυνομική Διεύθυνση στην Ξάνθη φωνάζοντας συνθήματα και ζητώντας δικαιοσύνη για τη μνήμη της νεαρής, σύμφωνα με το xanthinea.gr.
 

Ελλάδα
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM