Επιβατηγό πλοίο προσέκρουσε σε δύο άλλα στο λιμάνι της Πάτρας

Επιβατηγό πλοίο προσέκρουσε σε δύο άλλα στο λιμάνι της Πάτρας Facebook Twitter
Φωτ.: Marine Traffic
0

Ένα επιβατηγό πλοίο προσέκρουσε κατά τη διαδικασία του κατάπλου σε δύο άλλα στο λιμάνι της Πάτρας.

Συγκριμένα, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Hellenic Spirit προσέκρουσε σε προσδεδεμένο δεξαμενόπλοιο και επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο στο λιμάνι της Πάτρας χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ανγκόνα προς Ηγουμενίτσα και Πάτρα και επέβαιναν σε αυτό 128 επιβάτες, 58 φορτηγά, 39 ΙΧ και 12 τρέιλερ.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα και την Ελληνική Ακτοφυλακή, από το συμβάν προκλήθηκε μικρή υλική ζημιά στο Hellenic Spirit στο οποίο απαγορεύτηκε ο απόπλους.

Το Hellenic Spirit αναμένεται να επιθεωρηθεί από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα και να αποπλεύσει το πρωί της Κυριακής για το προγραμματισμένο δρομολόγιό του.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Ελλάδα / Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο φυγόποινος πρώην επικεφαλής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων – Καταζητούνταν μετά την καταδίκη του για την τραγωδία στο Μάτι
LIFO NEWSROOM
13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM