Στο ΛΑΟΣ η πρώην γραμματέας του Χριστοφοράκου

Στο ΛΑΟΣ η πρώην γραμματέας του Χριστοφοράκου Facebook Twitter
0

Την υποψηφιότητα της πρώην γραμματέα του Μιχάλη Χριστοφοράκου, Αικατερίνης Τσάκαλου ανακοίνωση ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος δεν παρέλειψε να πλέξει και το εγκώμιο του νέου αποκτήματος του κόμματος του.  «Η κ. Κατερίνα Τσακάλου είναι Ελληνίδα που συνδυάζει την τόλμη, την αποφασιστικότητα και τον πατριωτισμό. Δοκιμάστηκε και έμεινε όρθια. Σήκωσε το ανάστημά της, ενώ πάρα πολλοί περίμεναν ότι δεν θα έχει τη δύναμη και το θάρρος να το κάνει» υπογράμμισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Η κ. Τσάκαλου θα είναι κάτι σαν την υπολοχαγό Νατάσσα αν κρίνουμε από τους λόγους για τους οποίους την ενέταξε στο κόμμα του ο κ. Καρατζαφέρης. «Την καλέσαμε να έρθει κοντά μας να δώσει τη μάχη μέσα από το Κοινοβούλιο. Ξέρει πάρα πολύ καλά τη γερμανική νοοτροπία. Αυτή η νοοτροπία η οποία προσπαθεί να μας επιβάλλει τους δικούς της κανόνες εδώ στη χώρα μας. Την καλωσορίζω λοιπόν και εύχομαι «καλό βόλι»» σημείωσε. Η κ. Τσάκαλου ευχαρίστησε και διαβεβαίωσε ότι θα λειτουργήσει προς όφελος της πατρίδας.

Η πρώην γραμματέας της Siemens, γνωστή στο πανελλήνιο για το περίφημο ημερολόγιο που εκείνη αποδίδει στον πρώην προϊστάμενό της Μιχάλη Χριστοφοράκο, έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα ζητώντας την επαναπρόσληψη της στη Ζίμενς. Υποστηρίζει  ότι η απόλυσή της οφείλεται στην στάση που τήρησε στο πολύκροτο σκάνδαλο και ειδικότερα στο γεγονός ότι συνεργάστηκε με την δικηγορική εταιρεία Debevoise & Plimpton LLP, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες του σκανδάλου. Τις αιτιάσεις της, αρνείται η εταιρία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM