Εθνική Πατρών - Αθηνών: Μέσω αμφιδρόμησης η κυκλοφορία και σήμερα

Εθνική Πατρών - Αθηνών: Εξακολουθεί να διεξάγεται μέσω αμφιδρόμησης η κυκλοφορία Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Εξακολουθεί να διεξάγεται μέσω αμφιδρόμησης του ρεύματος κυκλοφορίας προς Πάτρα, η κυκλοφορία προς Αθήνα στην Εθνική Πατρών - Αθηνών, ως αποτέλεσμα της χθεσινής κακοκαιρίας.

Η αμφιδρόμηση είναι στο ύψος του Ελαιώνα της Αιγιάλειας, εξαιτίας της κατολίσθησης χωμάτων λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή το προηγούμενο εικοσιτετράωρο.

Στο σημείο εργάζονται αδιάκοπα μηχανήματα, προκειμένου να απομακρύνουν τα φερτά υλικά, και να αποκατασταθεί με ασφάλεια η κυκλοφορία των οχημάτων.

Σύμφωνα παράλληλα με πληροφορίες της αστυνομίας, κλειστή είναι και η παλαιά εθνική οδός Πατρών - Αθηνών, στο ύψος των διοδίων Ελαιώνα και στην περιοχή Μετόχι, λόγω κατολίσθησης φερτών υλικών από την έντονη βροχόπτωση.

Κλειστή παραμένει σε διάφορα σημεία και η επαρχιακή οδός Αιγίου - Δερβενίου - Μαμουσιάς για τους ίδιους λόγους.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM