Απηύδησε η Σία Κοσιώνη: «Με κάνετε να σηκώνομαι να χτυπάω τα χέρια μου κάτω, μα γιατί;»

Απηύδησε η Σία Κοσιώνη: «Με κάνετε να σηκώνομαι να χτυπάω τα χέρια μου κάτω, μα γιατί;» Facebook Twitter
Φωτ.: ΣΚΑΪ
0

Την τάξη ανάμεσα στον Άδωνη Γεωργιάδι και τον Ανδρέα Σπυρόπουλο του ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να βάλει η Σία Κοσιώνη, αλλά μάταια.

«Μη με διακόπτετε και εσείς. Ο άλλος εντάξει. Και εσείς; Και η προπαγάνδα σταματάει κάποτε» είπε εκνευρισμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος επιχειρούσε να μιλήσει λέγοντας μάλιστα τις καλύτερες ευχές για τον νεοκλεγέντα δήμαρχο της Αθήνας Χάρη Δούκα. Ωστόσο ο Ανδρέας Σπυρόπουλος δεν του έδινε περιθώρια να μιλήσει, αναγκάζοντας την Σία Κοσιώνη να παρέμβει.

«Ένας ένας, ένας ένας» φώναζε η Σία Κοσιώνη προσπαθώντας μάταια να επιβάλει την τάξη. «Κύριε Σπυρόπουλε σας παρακαλώ πάρτε μια ανάσα!», είπε αρχικά η Σία Κοσιώνη. «Μα δεν αφήνετε έναν άνθρωπο να μιλήσει» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«κ. Γεωργιάδη μισό λεπτό, μισό λεπτό. Ελάτε σας παρακαλώ μην το κάνετε αυτό βοηθήστε με παρακαλώ και από δω» είπε η Σία Κοσιώνη. «Άστο φεύγω! Πάω στο επόμενο!», φώναξε κάποια στιγμή ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

«Παρακαλώ να μην τροφοδοτούμε αυτή την ένταση. Με κάνετε να σηκώνομαι να χτυπάω τα χέρια μου κάτω, Μα γιατί;. Εγώ ξέρω ότι ακούω φωνές από παντού. Ελάτε πάμε να ολοκληρώσετε κ. Γεωργιάδη. Ένας ένας, Έχουμε όλη τη βραδιά. Ολοκληρώστε κ. Γεωργιάδη αυτή τη φορά» επέμεινε η Σία Κοσιώνη επιβάλλοντας τελικά την τάξη.

«Αν η διαχείριση του ΠΑΣΟΚ είναι όπως βλέπω εσάς τους δύο αυτή η βραδιά» τότε καλά κρασιά απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος τους κ.κ. Σπυρόπουλο και Μάντζιο.


 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM