Μας υποβάθμισε και ο Moody’s

Μας υποβάθμισε και ο Moody’s Facebook Twitter
0

Στην υποβάθμιση του αξιόχρεου της Ελλάδας προχώρησε ο οίκος Moody’s αργά τη νύχτα. Ο οίκος υποβάθμισε το αξιόχρεο από "Ca" σε "C" και όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του η υποβάθμιση ήταν το αποτέλεσμα της έναρξης ανταλλαγής των ελληνικών κρατικών ομολόγων. Σύμφωνα με τον Moody’s η ανταλλαγή αυτή θα σημάνει απώλειες για τους επενδυτές μεγαλύτερες από  100 δισ. ευρώ.

Είχε προηγηθεί ο οίκος Standard and Poor' s που είχε υποβαθμίσει την Δευτέρα το αξιόχρεο της Ελλάδας στη βαθμίδα "SD", δηλαδή «επιλεκτική στάση πληρωμών».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM