Κακοκαιρία Daniel-Παλαμάς: Κάτοικοι με φουσκωτό μοιράζουν νερό στους εγκλωβισμένους

Κακοκαιρία Daniel-Παλαμάς: Κάτοικοι με φουσκωτό μοιράζουν νερό στους εγκλωβισμένους Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Την ώρα που στην Λάρισα πουλάνε στη τιμή των έξι ευρώ μια εξάδα εμφιαλωμένων νερών - σύμφωνα με καταγγελία πολίτη - εκμεταλλευόμενοι τον ανθρώπινο πόνο που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel, κάτοικοι στον Παλαμά μοιράζουν δωρεάν νερό με φουσκωτό. 

Υπενθυμίζεται, ότι οι άνθρωποι στον Παλαμά Καρδίτσας είναι δύο μέρες χωρίς πόσιμο νερό, τροφή και ηλεκτρικό εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel, ενώ αρκετοί από αυτούς παραμένουν άυπνοι, περιμένοντας πώς και πώς μια βοήθεια. 

Ωστόσο, κάποιοι κάτοικοι της περιοχής κατάφεραν με φουσκωτές βάρκες να κινούνται μέσα στα νερά και να παρέχουν βοήθεια στους εγκλωβισμένους.

«Εδώ βγήκαμε με βάρκα, παιδιά, μπράβο στα παλικάρια! Πάμε λίγα νερά, να δώσουμε. Εδώ ο γιατρός που έσωσε τα παιδιά του χθες με σωσίβιο. Έχουν καταστραφεί τα πάντα. Τα πάντα έχουν πλημμυρίσει», λέει ένας από τους επιβαίνοντες της βάρκας στον Παλαμά Καρδίτσας.

Μια κάτοικος φαίνεται να λέει στο βίντεο: «Να μας απεγκλωβίσουν όλους τώρα. Να φύγουμε αμέσως, μας άφησαν και πνιγήκαμε. Θα πνίγονταν τα παιδιά μας. Έχουμε να φάμε και να πιούμε πάνω από 24 ώρες. Δεν μας ειδοποίησε κανένας ότι ερχόταν τέτοια καταστροφή».

Την ίδια ώρα, συγκλονιστικά είναι τα πλάνα από drone στον πλημμυρισμένο από την κακοκαιρία Daniel Παλαμά Καρδίτσας. Την ώρα που γίνονται τεράστιες προσπάθειες απεγκλωβισμού πολιτών από χωριά της Καρδίτσας, σε  βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ καταγράφεται το χωριό που έχει βυθιστεί και ίσα που αχνοφαίνονται οι σκεπές των σπιτιών τους.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα αίτηση αποφυλάκισης από τον καταδικασθέντα για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

Ελλάδα / Νέα αίτηση αποφυλάκισης από τον καταδικασθέντα για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

Ο Ζακ Κωστόπουλος, ακτιβιστής για τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα και γνωστός drag performer, έχασε τη ζωή του στις 21 Σεπτεμβρίου 2018 στο κέντρο της Αθήνας, έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό έξω από κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος
LIFO NEWSROOM
Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: «Είναι συντετριμμένη» λέει ο δικηγόρος της 43χρονης - Απολογούνται σήμερα οι κατηγορούμενοι

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: «Είναι συντετριμμένη» λέει ο δικηγόρος της 43χρονης - Απολογούνται σήμερα οι κατηγορούμενοι

Η πρώην σύζυγος του καθηγητή επιμένει στην αθωότητα της - Η οικογένεια του ετοιμάζεται να διεκδικήσει την επιμέλεια των παιδιών τους
LIFO NEWSROOM